končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
Gnocchi s lososom a citrónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Na cca.5 porcií potrebujeme: 2 balenia cestovín gnocchi, 4 lososové filety, 1/3 veľkého póru, za hrsť cherry paradajok (okolo 10), olivový olej, soľ, 1 smotanu na šľahanie (12%), 1 citrón, 40g masla, 2 vaječné žĺtka, maizénu POSTUP PRÍPRAVY 1. Dáme si variť osolenú vodu na gnocchi. 2. Lososové filety si nakrájame na kocky (rozmer zhruba 1,5x1,5cm). 3. Pór (môžete použiť ako veľa póru chcete, väčšinou použijem asi 1/3 veľkého póru) si tiež nakrájame na malé "kocky" (také, ako ke´d krájame cibuľku na opraženie). 4. Cherry paradajky si nakrájame na štvrtinky, pokiaľ máte radi paradajky, kľudne zväčšite ich množstvo, ak nie, odoberte- je to naozaj len podľa chuti. 5. Na veľkú hlbšiu panvicu si dáme rozohriať zhruba 1,5PL olivového oleja a následne na ňom opražíme pór, až kým nezmäkne. 6. Keď už pór začína hnednúť, prisypeme cherry paradajky a spolu to celé opražíme. 7. Keď sú paradajky zmäknuté, pridáme na panvicu nakrájané lososové kocky a zároveň si dáme gnocchi variť do vriacej vody (aby sme všetko dokončili naraz). 8. Lososa so zeleninou posolíme a pocitrónujeme podľa chuti a keď gnocchi vyplávajú a losos je uvarený, gnocchi prisypeme na panvicu k lososovi a všetko dobre zmiešame - teraz k omáčke: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.6.2014, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |