. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

Eva Č. (evu_lienka) ID 85347
.
mimibazar.sk/evu-lienka
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.3.2009
Naposledy: 12.1.2018 13:10
Aktualizácia: 20.3.2016 12:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 182
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MLETÉ MÄSO

KOTBULAR - mäsové guľky s omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

GUĽKY: 500g mletého hov. mäsa 1 str.cesnaku, soľ ml.čierne korenie hladká muka na obaľovanie olej na vprážanie OMÁČKA :1 lyžica masla 2 lyžice hl. múka 2,5 dl hov.vývaru 2,5 dl mlieka čerstvo nastrúhaný muškátový oriešok 2 lyžičky sójovej omáčky mleté čierne korenie soľ

POSTUP PRÍPRAVY

GUĽKY:
Mäsové guľky, všetký suroviny okrem múky spojíme a vytvarujeme malé guľky s priemerom cca 2 cm (ja na tvarovanie používam odmerku so Sunaru), následne ich obalíme v múke a vyprážame pri strednej teplote vo vyššej vrstve rozpáleného oleja asi 10 min. Vyberieme na papierovú utierku a vysajeme prebytočný tuk. Preložíme do misky a prikryjeme, aby navychladli.

OMÁČKA:
V hrnci rozohrejeme lyžicu masla + lyžicu oleja z vyprážania a zasypeme hl. múkou. premiešame, zalejem mliekom a vývyrom a uvedieme do varu. Dochutíme sójovou omáčkou, muškátovým orieškom, korením, prípadne soľou.

Podávame so zemiakmi, hranolkami, alebo knedlou + múžeme pridať brusnicový džem.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 17.2.2018, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Lasagne s mletým mäsom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Tento receptík nie je môj. Je podľa: Silvia K. (sisina) ID 9063

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som si ho iba trochu vylepšila. Namiesto paradajkového pretlaku dávam 1 konzervu lúpaných krájaných paradajok, v lete čerstvé paradajky bez šupky (paradajky stačí zaliať vriacou vodou a šupku dáte ľahko preč). Do bešamelovej omáčky pridávam mletý muškatový oriešok. Mäsko nesolím, lebo väčšinou keď kúpim vákuovo balené, býva aj tak dosť slané.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu