končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
BAKLAZAN PLNENY MLETYM MASKOM S PROVENSALSKOU ZELENINKOU 5*****POTREBNÉ PRÍSADY BAKLAZAN pre 4 osoby: 2 mensie baklazany, 200g mleteho masa (bravcove pliecko+bocik), cibula, balkansky syr, olivovy olej, mleta paprika, kecup, cierne mlete korenie, biele mlete korenie, tymian, bazalka, olivovy olej, sol, petrzlenova vnat na posypanie PROVENSALSKA ZELENINA: cibula (salotka), cesnak, cervena paprika, cuketa, zemiaky, petrzlen, tymian, rozmarin, sol, mlete korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Baklazany umyjeme, prepolime a vydlabeme. Potrieme zvonka olivovym olejom a polozime na pekac. 2. Mlete masko podusime na cibulke, pridame vsetko korenie a poeljeme kecupom. Pridame vydlabany baklazan, ktory si samozrejme pokrajame na mensie kusocky. Varime, kym masko nie je makke. 3. Baklazany naplnime maskovou zmesou a posypeme baklanskym syrom. Pecieme v predhriatej rure na 180°C asi 25min. My mame elektricku s ventilatorom a tam to trva kratsie. 4. Zeleninku ocistime, nakrajame- cibulu na mesiaciky, zemiaky na mesiaciky, cuketu a petrzlen na kolieska, cesnakove struciky na polku. Zeleninku na pekaci riadne posypeme rozmarinom, tymianom a solou, hojne prelejeme olivovym olejom a rukami premiesame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 5.1.2018, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |