končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MLETÉ MÄSO |
Bolonský nákyp z mletého mäsaPOTREBNÉ PRÍSADY Mäsová zmes: 60 g nakrájanej cibule, 60 g slaninky, 60 g mrkvy, 4 PL oleja, 500 g mletého hovädzieho mäska, 1/8 l červeného vína, 100 - 200 g paradajkového pretlaku, 4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate, cesnak, tymian, ajoránka, soľ a mleté čierne korenie. Bešamelová omáčka: maslo, múka cca 50 g, 1/2 l mlieka, soľ. Cestoviny asi tak 400 g, paradajky, tvrdý syr 250 g a viac. POSTUP PRÍPRAVY .. veľmi rýchly a výborný nákyp... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 2.5.2011, 9:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Bolonské špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY 350 g špagiet, soľ, 70 g tuku, 1 veľká cibuľa (na jar a v lete dávam mladú cibuľku), 4 PL paradajkového pretlaku, 200 g mletého mäsa, 100 g syra, voda, bazalka. POSTUP PRÍPRAVY Omáčka je vhodná aj pre detičky od jedného roka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 21.12.2012, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |