Jarmila P. (jatea) ID 106659 |
 |
Oblasť: Žiar nad Hronom |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 3.8.2009 |
Naposledy: 20.10.2020 19:19 |
Aktualizácia: 6.7.2010 18:14 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
50 dg bravčového bôčika, 25 dg br. srdca, 25 dg br. pečienky, 15 dg krúpov (ja používam veľkosť č.7), 2 cibule, 2-4 strúčky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, majoránka, masť.
POSTUP PRÍPRAVY
Srdce a bôčik varíme v tlakovom hrnci v slanej vode 25 minút. Potom pridáme pečienku a varíme spolu ešte 10 minút. Mäso vyberieme, necháme vychladnúť a do vody, v ktorej sa varilo, dáme uvariť krúpy. Keď sú mäkké, precedíme cez sito a necháme tiež vychladnúť (vodu nevylejeme, ešte z nej trochu použijeme do kaše)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (13) posledné: 7.2.2013, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |