. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397
Oblasť: Komárno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.5.2009
Naposledy: 12.2.2010 13:20
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 32
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BRAVČOVÉ MÄSO

Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Sviečková na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového masa, 1 stredná cibuľa, 2 vačšie mrkvy, 1 malý petržlen, tretina kalerábu, 250 ml šlahačkovej smotany, 1 masový bujón, 3 bobkové listy, 5 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL horčice, 1 PL masla, vegeta, soľ, solamyl

POSTUP PRÍPRAVY

Nasolené rezne si opečieme na malom množstve oleja. Potom ich vyberieme. Vo výpeku opražíme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kúsky alebo nastrúhanú, opražíme. Potom pridáme maso, horčicu a všetky druhy celého korenia. Zalejeme bujónom tak, aby bolo všetko zakryté. Dusíme pokiaľ maso nezmakne. Potom ho vyberieme aj s celým korením a omáčku vyšľaháme. Prilejeme smotanu zahustenú solamylom. Ak je omáčky málo, alebo je hustá dolejeme vodu. Nakoniec dochutíme vegetou, soľou a maslom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 11.12.2013, 0:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Výborný bravčový guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

2 cibule, 800 g bravčového masa (podla chuti), 4 vačšie zemiaky, 4 čl gulášovej papriky, 1 čl pálivej papriky, sladká paprika, 3-4 gulášové šťavy v kocke, 2-3 papriky, trochu rajčinového pyré alebo čerstvých rajčín bez šupky a jadierok, pol balíčku majoránky, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, soľ, solamyl.

POSTUP PRÍPRAVY

Cibule nakrájané nadrobno si orestujeme na oleji, pridáme maso nakrájané na kocky a opražíme. Potom pridáme všetky druhy mletých paprík a zalejeme asi 3 litre vody. Prídáme gulášové kocky, a polovicu nakrájaných zemiakov, ktoré nám guláš trochu zahustia. Necháme variť až kým maso nezmakne. Potom pridáme ostatné zemiaky, papriky a rajčiny. Dochutíme cesnakom, majoránkou a vegetou a povaríme až kým zemiaky nezmaknú. Nakoniec ak je guláš stále riedky, možme zahustiť solamylom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rýchly gulášik



POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1868

POSTUP PRÍPRAVY

Janka, je to super jednoduchý receptík. Dakujem :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 1.8.2009, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Segedínsky gulášik



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 kg bravčového karé, 0,5 kg kyslej kapusty, 1 cibuľa, 200 ml smotany na varenie, olej, soľ, ml. čierne korenie, 1 vačšia ČL sladkej papriky, 1 masox, 3 PL hl. múky

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme karé, osolíme a okoreníme. Ked je pekne opražené posypeme paprikou a zalejeme asi 400 ml bujónu. Maso podusíme. Keď je už napoly makké, pridáme kapustu. Dusíme do zmaknutia, občas premiešame. Ak sa voda vyparuje, prilievame, aby bolo masko s kapustou zakryté. Nakoniec v smotane rozmiešame múku a vlejeme do gulášu. Ak je treba ešte dochutíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.9.2021, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu