končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového masa, 1 stredná cibuľa, 2 vačšie mrkvy, 1 malý petržlen, tretina kalerábu, 250 ml šlahačkovej smotany, 1 masový bujón, 3 bobkové listy, 5 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL horčice, 1 PL masla, vegeta, soľ, solamyl POSTUP PRÍPRAVY Nasolené rezne si opečieme na malom množstve oleja. Potom ich vyberieme. Vo výpeku opražíme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kúsky alebo nastrúhanú, opražíme. Potom pridáme maso, horčicu a všetky druhy celého korenia. Zalejeme bujónom tak, aby bolo všetko zakryté. Dusíme pokiaľ maso nezmakne. Potom ho vyberieme aj s celým korením a omáčku vyšľaháme. Prilejeme smotanu zahustenú solamylom. Ak je omáčky málo, alebo je hustá dolejeme vodu. Nakoniec dochutíme vegetou, soľou a maslom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 11.12.2013, 0:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborný bravčový gulášPOTREBNÉ PRÍSADY 2 cibule, 800 g bravčového masa (podla chuti), 4 vačšie zemiaky, 4 čl gulášovej papriky, 1 čl pálivej papriky, sladká paprika, 3-4 gulášové šťavy v kocke, 2-3 papriky, trochu rajčinového pyré alebo čerstvých rajčín bez šupky a jadierok, pol balíčku majoránky, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, soľ, solamyl. POSTUP PRÍPRAVY Cibule nakrájané nadrobno si orestujeme na oleji, pridáme maso nakrájané na kocky a opražíme. Potom pridáme všetky druhy mletých paprík a zalejeme asi 3 litre vody. Prídáme gulášové kocky, a polovicu nakrájaných zemiakov, ktoré nám guláš trochu zahustia. Necháme variť až kým maso nezmakne. Potom pridáme ostatné zemiaky, papriky a rajčiny. Dochutíme cesnakom, majoránkou a vegetou a povaríme až kým zemiaky nezmaknú. Nakoniec ak je guláš stále riedky, možme zahustiť solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchly gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1868 POSTUP PRÍPRAVY Janka, je to super jednoduchý receptík. Dakujem :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 1.8.2009, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedínsky gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčového karé, 0,5 kg kyslej kapusty, 1 cibuľa, 200 ml smotany na varenie, olej, soľ, ml. čierne korenie, 1 vačšia ČL sladkej papriky, 1 masox, 3 PL hl. múky POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme karé, osolíme a okoreníme. Ked je pekne opražené posypeme paprikou a zalejeme asi 400 ml bujónu. Maso podusíme. Keď je už napoly makké, pridáme kapustu. Dusíme do zmaknutia, občas premiešame. Ak sa voda vyparuje, prilievame, aby bolo masko s kapustou zakryté. Nakoniec v smotane rozmiešame múku a vlejeme do gulášu. Ak je treba ešte dochutíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 1.9.2021, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |