
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Výborný bravčový guláš[ recept č. 15467 zo dňa 20.6.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 cibule, 800 g bravčového masa (podla chuti), 4 vačšie zemiaky, 4 čl gulášovej papriky, 1 čl pálivej papriky, sladká paprika, 3-4 gulášové šťavy v kocke, 2-3 papriky, trochu rajčinového pyré alebo čerstvých rajčín bez šupky a jadierok, pol balíčku majoránky, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, soľ, solamyl. POSTUP PRÍPRAVY Cibule nakrájané nadrobno si orestujeme na oleji, pridáme maso nakrájané na kocky a opražíme. Potom pridáme všetky druhy mletých paprík a zalejeme asi 3 litre vody. Prídáme gulášové kocky, a polovicu nakrájaných zemiakov, ktoré nám guláš trochu zahustia. Necháme variť až kým maso nezmakne. Potom pridáme ostatné zemiaky, papriky a rajčiny. Dochutíme cesnakom, majoránkou a vegetou a povaríme až kým zemiaky nezmaknú. Nakoniec ak je guláš stále riedky, možme zahustiť solamylom. |