. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Marcela B. (cela) ID 75552
.
Oblasť: Rimavská Sobota
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.1.2009
Naposledy: 15.2.2021 13:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na cesnaku a cibuli



POTREBNÉ PRÍSADY

2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekané rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového mäsa zo stehna, soľ, olej, 2 PL citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, 500 g broskyňového kompótu, 100 g plátkov šunky, 200 g plátkov toustového syra

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na menšie rezne, vyklepeme, posolíme, potrieme vymiešanou zmesou citrónovej šťavy, oleja a korenia. Poukladáme do misy a na niekoľko hodín dáme na chladné miesto, rezne opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista a poukladáme do pekáča. Na každý rezeň dáme po 1/2 broskyne, prikryjeme plátkom šunky, navrch dáme 1/2 plátku toustového syra a pokoreníme. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu