. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

veronika i. (dhatu) ID 46944
Oblasť: Detva
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.5.2008
Naposledy: 15.2.2012 10:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené rezne (trochu vylepšené,dúfam:)) )



POTREBNÉ PRÍSADY

4 bravčové rezne (použila som karé bez kosti,aby sa netrhalo pri plnení), jedna malá cibuľa, sterilizované žampiňóny (ja som dala malu konzervu), 2 Pl sladkej smotany, 0,5l masoxu (1 masox roztopený v pol litra vriacej vody), 1 Pl pretlaku, 3 Pl kečupu sladkého, 1 žĺtok, hladká múka, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ, vegeta,olej...

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si nadrobno, tak ako len ide, pokrájame cibuľu aj žampiňóny. Do malého hrnca dáme olej,rozpálime,pridáme cibuľku,krátko posmažíme. Pridáme žampiňóny. Podusíme pár minút. Ochutíme soľou, korením a vegetou. Poprášime hladkou múkou, pridáme pretlak, kečup, smotanu a žĺtok. Poriadne vymiešame, a varíme kým zmes nezhustne. Pridáme petržlenovú vňať.
Rezne vyklepeme tak, aby sa nepotrhali. Vychladenú plnku dáme lyžičkou na jednu polku, prikryjeme druhou a buď zošijeme, ale ja to pekne poprešívam špáradlami. Je to pohodlné a hlavne sa to pri jedení
ľahšie odstraňuje. Takto pripravené kapsičky posolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a zprudka dočervena opražíme na rozpálenom oleji. Dáme do hrnca, aj s výpekom, podlejeme vývarom a dusíme pomaly, kým nie je mäsko krehké, asi hodinku... Asi v polovici pridáme zvyšok plnky, ktorá sa už do mäska nevmestila. Ona sa tam roztopí a omáčku zahustí. Kto má rád viac omáčky stačí pridať viac masoxu. Kto má rád hustejšiu omáčku je lepšie rezne vybrať a zahustiť a potom ich vrátiť späť. Kto má rád viac smotanovú omáčku môže pridať smotanu a to buď sladkú na šľahanie alebo kyslú, podľa chuti, počas dusenia. Ja som k tomu urobila zemiakovú kašu a uhorkový šalát z čerstvej uhorky. Všetci vyzerali, že naozaj chutí. Tak snáď ano...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2012, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu