. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Alena B. (Sue1) ID 28097
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2007
Naposledy: 9.5.2024 18:22
Aktualizácia: 26.8.2013 22:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 79
RODINNÉ FOTOGRAFIE 88
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 23
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Juhoslovanské mäso



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové (morčacie alebo kuracie mäso), zemiaky, olej, cibuľa, cesnak, čierne korenie, soľ, sladká smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme a nakrájame na menšie kúsky, rezance alebo štvorčeky. Kúsky posolíme a okoreníme. Zemiaky očistíme a nakrájame na hrubšie hranolčeky. Posolíme. Cibuľu očistíme a nakrájame na jemné prúžky. Cesnak ošúpeme a nakrájame na plátky. Cibuľu a cesnak na oleji opražíme do zlatova. Keď to už vonia, odstavíme a premiešame z cca polovicou zemiakov. Vysypeme zemiaky na pekáč, na to poukladáme rovnomerne kúsky mäsa. Poslednou vrstvou bude druhá polovica zemiakov. Nakoniec to celé zalejeme sladkou smotanou, podľa množstva ostatných surovín pol téglika alebo aj celý. Pečieme cca 45 minút na 200°C zakryté (prekryla som to alobalom), potom odkryjeme a necháme, nech to ešte chytí farbičku :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.12.2013, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Námornícke mäsko



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g brav. mäsa, olej, soľ, 1 väčšia cibuľa, mleté čierne korenie, 20 g hl. múky (alebo maslo na zahustenie), 2 lyžice kečupu, 1 dl vývaru, 1 dl červeného vína

POSTUP PRÍPRAVY

Z mäsa nakrájame malé kúsky, dáme na rozpálený olej, pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, soľ, korenie a restujeme. Pridáme kečup, vývar a víno a varíme. Do hotového pridáme maslo na zahustenie (alebo hl. múku). Podávame so zemiakovým pyré, kyslou uhorkou a vareným vajkom. Ja som to strčila do tlakového hrnca. U nás sa toto jedlo varí už roky, mňamkové je to :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 1.1.2016, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu