. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Miriam Š. (happyMia) ID 26271
.
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 1.12.2021 23:27
Aktualizácia: 17.1.2016 22:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 11
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 59
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekané rezne v dijonskej horčici



POTREBNÉ PRÍSADY

na 500 gr. mäsa (napr. bravč. karé, alebo kuracie mäso): 4 vajcia, strúhanka Na omáčku: 3 dcl vody, 2 PL lyžice dijonskej horčice, 2PL kečupu, 1/2 PL vegety.

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne si vyklepeme a obalíme v strúhanke. Strúhanku silno popritláčame. Mäso nesolíme!!! Pretože ho ochutí omáčka, v ktorej sa bude piecť. Obalené rezne v strúhanke omočíme v rozšľahaných vajciach (neosolených!) a prudko vysmažíme z oboch strán.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 8.8.2014, 19:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečený bôčik s kapustou a zemiakovými knedľami



POTREBNÉ PRÍSADY

Prerastený bôčik, rasca, soľ, olej;cesnak°°°°Zemiakové knedličky: 1 kg zemiakov uvarených v šupke, soľ, hrubá múka a krupica°°°°Kapusta: kyslá kapusta, cukor, hl. múka

POSTUP PRÍPRAVY

Kožu bôčiku si narežeme na mriežku a môžeme naložiť už deň vopred do marinády z oleja, soli, rasce a roztlačeného cesnaku. Všetko to dáme do igelit. sáčku aj s bôčikom, zaviažeme a poriadne premiešame, aby sa dostala marináda na okolo celého bôčiku. Necháme postáť cez noc.V prípade, že sa až ráno rozhodneme, že budeme bôčik piecť, nič sa tomu nestane, keď sa nenamarináduje. Potom bôčik len posypeme rascou, soľou, a roztlač. cesnakom a dáme piecť pod alobal tak na 1,5 hod.
Potom ho odokryjeme a dáme zapiecť.
Kapusta:
Kyslú kapustu udusíme, prilievame vodou, aby neprihorela, ocukrujeme a zahustíme troškou hl. múky s vodou.Nám chutí viac ako príloha kyslá kapusta, než hlávková.
Knedľa:
Podávame s klasickou knedľou, alebo zemiakovými knedličkami. Tie ešte ozdobujem orestovanou cibuľkou. (postup v obrázk. postupe)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2010, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu