
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové so zemiakmi / Rýchle, netreba pri tom stáť!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne (steaky), zemiaky, 33%-tná smotana, soľ, mleté čierne korenie, trošku oleja na vymastenie plechu POSTUP PRÍPRAVY Vymastíme pekáč, naň naukladáme naklepané osolené a opoprené bravčové rezne (alebo steaky). Navrch poukladáme osolené nakrajané (na krúžka) zemiaky. Rovnomerne zalejeme smotanou (ja dávam 33%-tnú smotanu). Pečieme v trúbe asi 3/4 hodiny na 200°C. Je dobré pripraviť si k tomu i nejaký zeleninvý šalát, ale postačia i kyslé uhorky alebo paradajky. Je to super, rýchle a hlavne pri tom nemusíte stáť... čo niekedy nie je na škodu :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2008, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |