
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Mäso na cibuli – šašlíkPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa najlepšie krkovička, 4 veľké cibule, 1 štamprlík octu a 1 štamprlík oleja, soľ, korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na väčšie kocky asi 4x4 cm, cibuľu na kolieska. V miske zmiešame ocot, olej soľ, korenie, vegetu a cibuľu. Pridáme mäso a necháme marinovať 24 hodín. Potom upečieme buď ako šašlík na grile alebo v rúre. Podávame s chlebom alebo zemiakmi a šalátom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové na prírodno so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové rezne (karé,stehno), čierne korenie, soľ, olej na opekanie, voda, 1 kocka hubového bujónu, solamyl, šampiňóny POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne mierne vyklepeme posolíme a pokoreníme a posypeme troškou hladkej múky. Na panvici rozohrejeme olej a mäso z oboch strán opečieme. Opečené vložíme do tlakového hrnca zalejeme asi 3 dcl vody, pridáme šampiňóny a bujón. Zavrieme a dusíme 20 min. kto nemá tlakový hrniec do mäkka. Potom zahustíme solamylom a necháme prevrieť. Podávame s ryžou. a ešte ako dlho sa varí v tlakovom hrnci: 500 g hovädzieho mäsa v celosti: 4 dcl vody – 40 min. 500 g hovädzích rezňov, kociek: 3 dcl vody – 30 min. 500 g bravčového mäsa v celosti: 2,5 dcl vody – 30 min. 500 g bravčových rezňov, kociek: 2 dcl vody – 20 min. 1000 g kurčaťa v celosti: 2 dcl vody – 20 min. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov) KOMENTÁRE (32) posledné: 24.11.2013, 8:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Mäsové rezančekyPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g mäsa (bravčovina, kuracina, morčacina), 2 PL sójovej omáčky, 2 čl škrobovej múčky, 1 vajce, 1 čl cukru, 1 čl karí korenia, štipka čilli korenia, 3 PL oleja, akákoľvek zelenina POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na 4 cm dlhé rezance. Všetky prísady zmiešame v miske. Pridáme mäso , premiešame a necháme v chlade stáť 3 hodiny. Mäso po 3 hodinách opečieme na oleji asi 8 min. Môžeme pridať rôznu zeleninu( ja dávam pór na krúžky, kukuricu alebo čínsku kapustu, šampiňóny, hrášok, mrkvu,mrazené zeleninové zmesy proste hocičo) podlejeme vodou asi 1 -2 dcl trošku podusíme prípadne zahustíme solamilom a podávame s ryžou. Keď pridávam mrazenú zeleninu dávam ju až na konci a tú pripravím: Mrazenú zeleninu s troškou vody dám na 500W do mikrovlnky asi na 5-6 min. Potom na troške masla opražím a je krásna chrumkavá OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na masle - rýchle!!!POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa ( stehno, plece) 125 g masla, soľ, 1 celý malý kečup, syr, vajcia POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezančeky posolíme a podusíme na masle. Pred dokončením pridáme kečup. Servírujeme s postrúhaným syrom, volským okom a hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 16.11.2013, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Rezne naloženéPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového stehna, (kare), MARINÁDA: 3 vajcia, ½ čl majoránky, ½ čl ml. korenia, ½ čl karí korenia, 1 čl červenej papriky, 1 čl. rasce, 1pl solamil, ½ čl soli, 2-5 strúčikov cesnaku ( podľa chuti), kečup, horčicu a wonchesterovú omáčku podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Rezne vyklepeme, z ostatných surovín vymiešame zmes a do tejto zmesi namočíme mäso a necháme odstráň v sklenej miske 24 hod. Potom mäso opečieme na oleji. Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou. My ho robievame na silvestra. deň pred tým si ho naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to naložené rezne možno to poznáte!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 16.11.2013, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |