končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)Rezne naložené[ recept č. 2824 zo dňa 13.11.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového stehna, (kare), MARINÁDA: 3 vajcia, ½ čl majoránky, ½ čl ml. korenia, ½ čl karí korenia, 1 čl červenej papriky, 1 čl. rasce, 1pl solamil, ½ čl soli, 2-5 strúčikov cesnaku ( podľa chuti), kečup, horčicu a wonchesterovú omáčku podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Rezne vyklepeme, z ostatných surovín vymiešame zmes a do tejto zmesi namočíme mäso a necháme odstráň v sklenej miske 24 hod. Potom mäso opečieme na oleji. Podávame s hranolkami a výdatnou zeleninovou oblohou. My ho robievame na silvestra. deň pred tým si ho naložím a na druhý deň mám voľno. Volá sa to naložené rezne možno to poznáte!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI bravčové rezne naklepeme pripravíme zmes na marinovanie marináda do marinády namočíme mäso na druhý deň opečieme na oleji hotovo OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.11.2013, 14:21) |
ODPOVEDAŤ |
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (21.1.2011, 9:52) |
ODPOVEDAŤ |
Estera L. (saxinka) ID 14692 (2.12.2007, 20:08) | |
Aj ja ich zvyknem robiť, môže sa opiecť takto na prírodno, ale ked chcem zmenu - obalím len v stúhanke | |
ODPOVEDAŤ |
Olga S. (olinečka) ID 28514 (2.12.2007, 19:33) |
Nepoznám,ale vyskušam |
ODPOVEDAŤ |
Martina M. (mmj) ID 19672 (2.12.2007, 23:50) | ||
Skús sú naozaj dobré mňam mňam | ||
ODPOVEDAŤ |
Maria K. (MajaKačeňáková) ID 29264 (2.12.2007, 19:29) |
ODPOVEDAŤ |