. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Denis Č. (adec01) ID 164460
ADEC Slovakia s.r.o.
Oblasť: Sereď
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2010
Naposledy: 4.4.2011 18:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 41
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na zelenine TJAP TJAY



POTREBNÉ PRÍSADY

200-300 g bravčového alebo hydinového mäsa, 100 g kreviet, 300 g miešanej zeleniny (brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky), 200 ml vody, 1 kocka kuracieho a hovädzieho bujónu (podľa použitého mäsa), 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak, Olej, Zmes(Easy mix):Tjap Tjay, Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jazmínová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájate na veľmi tenké plátky alebo prúžky a dôkladne opražíte v 2 lyžičkách oleja. Pridajte zmes, 1 lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak a dôkladne premiešajte. Pridajte 200 ml vody, kocku bujónu. Pridajte nakrájanú zeleninu: brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky. Varíte na miernom ohni, tak aby sa zelenina zohriala, ale ostala chrumkavá. Soľ podľa chuti. Podávate s Jazmínovou ryžou, posypanou chrumkavou zeleninou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.10.2011, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečené rebierka na thajský spôsob



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg bravčových rebierok, Soľ, Rasca, Tuk, 100-125 ml Sladká sójová omáčka Ketjap A, 1-2 lyžice dochucovacej pasty Sambal Manis, 1 lyžica citrónovej šťavy

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové rebrá rozkrájame na menšie kusy a mierne posolíme. V miske si urobíme marinádu. Nalejeme sladkú sójovú omáčku KETJAP A, zmiešame s 1-2 lyžicami dochucovacej pasty Sambal Manis a pridáme 1 lyžičku citrónovej šťavy. Touto zmesou dobre potrieme bravčové rebrá. Zvyšnú zmes na ne vylejeme a necháme celú noc odstáť. Pekáč mierne vymastíme tukom a marinované rebrá naň uložíme. Každé rebro ešte polejeme zvyšnou zmesou a niektoré posypeme rascou. Pečieme cca 1,5 hodiny vo vyhriatej rúre (pri cca 180º C). Podávame s pečivom alebo so zemiakmi a s kyslou uhorkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 13.2.2011, 12:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčová pochúťka KAKI TIGA



POTREBNÉ PRÍSADY

300-500 g bravčového alebo hydinového mäsa,Sladká Sójová omáčka KETJAP KAKI TIGA,Čerstvé chilli papričky alebo 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak,2 lyžice Solamylu, Olej,Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jasmínová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso si nakrájame na kocky a zmiešame so sladkou sójovou omáčkou Ketjap Kaki Tiga (kto má rád pikantnú formu pridá čerstvé chilli papričky alebo jednu lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak). Necháme v chladničke odležať minimálne 1 hodinu. Do marinovanej zmesi pridáme 2 lyžice Solamylu a dobre premiešame. Na panvicu dáme 2 lyžice oleja a mäso usmažíme. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2011, 9:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové mäso Babi Ketjap



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčového mäsa, 500 ml vody, Sladká Sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1-2 lyžice citrónovej šťavy, Olej, Zelené fazuľky, Šampiňóny, Babi Ketjap Mix 100g

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame si mäso na prúžky. Na panvici v 2 lyžičkách oleja mäso usmažíme. Pridáme zmes korenia a dôkladne premiešame. Pridáme 500ml vody, 1-2 lyžičky sladkej sójovej omáčky, 1-2 lyžice citrónovej šťavy. Varíme na miernom ohni. Za občasného miešania dusíme do mäkka. Omáčka počas varenia zhustne. Na záver pridáme šampiňóny a zelenú fazuľku. Soľ podľa chuti.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2011, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu