
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Katov meč ala maca /za chvíľočku v tlakovom hrnci/POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, cibuľa, kapia, kyslé uhorky, zelené olivy,olej, soľ, kečup, wočestrová omáčka, sójová omáčka kto má rád pikantnú verziu tak aj nejaké pikantné korenie alebo chili papričky schválne neudávam množstvo, lebo ja to robím vždy od oka a hlavne veľa /napríklad kto má rád kyslejšie, dá viac kyslých uhoriek... logicky,nie? /, lebo sa to dá jesť 4 aj viac dní....a prílohy môžu byť rôzne: pečené zemiaky, hranolky alebo to môže byť plnka do placiek... je to na vás POSTUP PRÍPRAVY viď postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 13.3.2012, 15:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnciPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie? POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 21.5.2016, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() DUSENÉ BRAVČOVÉ REZNE v tlakovom hrnciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY • 4 bravčové rezne • 1 vajce • strúhanka • tuk na vyprážanie • 2 čajové lyžičky vegety, mletej papriky • 1/2 lyžičky korenia • 1 cibuľa • 4 strúčiky cesnaku • soľ POSTUP PRÍPRAVY recept je z knihy Zo života, ale s tlakovým hrncom.... takže.. postup viď pri obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 8.5.2012, 17:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minútPOTREBNÉ PRÍSADY Šunka, horčica, voda POSTUP PRÍPRAVY šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň. Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/ čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min HOTOVO! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové mäsko v mlieku v tlakovom hrnci za 30 minútPOTREBNÉ PRÍSADY 2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka\\r\\nje tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie, bobkový list-y, cesnak 2-3 kto má rád viac cesnaku alebo iných prísad, upraví si podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY 2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka je tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie do stredu mäsa spravím dieru kde napchám slivky, mäso vyvaľkam v mix bylinkách a sprudka opečiem na oleji s maslom rovno v tlakovom hrnci. hneď potom vlejem mlieko /pozor prská/,tak aby bolo mäsko dopoly zhruba zaliate, pridám trochu soli a peper, bobkový list alebo listy a cesnak. uzavriem hrniec a nechám natlakovať na najvyšší stupeň /druhý prúžok/, stíšim plameň a nechám 30 min. potom hrniec odtlakujem /napr. v drese pustím studenú vodu na vrchnák/ a je to.. super so zemiakmi, ktoré sú hotové v tlakovom hrnci za 6min. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |