Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
bravčové mäso, zmes byliniek - mäta, medovka, materina dúška (čerstvé alebo aj sušené - najlepšie z vlastnej záhradky ale nemusia byť), olivový olej, cesnak, lúpané paradajky v konzerve, soľ, korenie, červená paprika príloha: buď ryža alebo aj cestoviny, ja som mala ryžu
POSTUP PRÍPRAVY
Deň vopred si pripravíme marinádu: bylinky ak sú čerstvé nakrájame na malé kúsky alebo ak sú sušené len rozmrvíme, pridáme cesnak nakrájaný na malé kolieska, olivový olej, trochu soli, korenia, červenej papriky a do tejto zmeny vmiešame na pásiky nakrájané mäso. Cez noc v chladničke necháme odstáť. Na panvicu dáme len trochu oleja, lebo ešte pribudne aj olej z marinády, mäso si prudko opražíme. Keď sa pekne zatiahne pridáme paradajky z konzervy, ktoré si nakrájame na kocky, ja som použila aj šťavu z tej konzervy a nemusela som dávať žiadnu vodu. A potom už len dusíme do mäkka, ak je nutné podlejeme vodou a nakoniec dochutíme ak treba. Ak je šťava veľmi riedka necháme ju odpariť, aby sme nemuseli zahusťovať. Dobrú chuť ,)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |