Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 |
|
mimibazar.sk/etelinka |
Oblasť: Zvolen |
Telefon: 0910 / 947 414 |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 6.12.2007 |
Naposledy: 13.4.2021 13:33 |
Aktualizácia: 13.4.2021 13:31 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá)
POSTUP PRÍPRAVY
Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2010, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |