končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ČO DOM DAL |
Fast food trochu inakPOTREBNÉ PRÍSADY chlebové placky zelenina akéhokoľvek druhu (ja som použila cuketu, mrkvu, reďkovky, papriku, ľadový šalát a ruccolu) ghí (prepustené maslo) čokoľvek čo máte radi (ja som použila 96%-nú šunku, avšak pokojne si môžete pridať nejaký syr, mäso alebo aj biely jogurt) POSTUP PRÍPRAVY Keďže je vonku krásne počasie a záhradky nám hýria všemožnými farbami, rozhodla som sa využiť čo nám príroda dala a pripraviť si skvelý a časovo nenáročný obed, ktorý si môžete dať doma alebo si ho so sebou vziať napríklad do práce. Zeleninu si nakrájame na malé kúsky a cuketu na kolieska. Kolieska jemne opečieme na troche ghí a keď sú pekne zlatisté z oboch strán, vyberieme ich a na zvyšku ghí si podusíme zeleninu. Kto chce, kľudne si ju môže dať aj surovú, ja som však chcela využiť zvyšné ghí, a teda som zeleninu len prihriala cca 1 minútu, aby dostala chuť ghí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 29.7.2012, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Prečistené masloPOTREBNÉ PRÍSADY maslo POSTUP PRÍPRAVY Maslo pomaly zohrievam v hrnci s hrubým dnom až začne vrieť, dôležité je to „pomaly“, pretože by sa mohlo spáliť. Po krátkej dobe sa na povrchu objaví pena, oheň vtedy znížim na minimum, a penu postupne zberám. Nechám prebublávať až kým nie je úplne číre, ale musí ostať krásne zlatožlté. Na spodu sa zvykne vytvoriť zrazenina, ale žiadny strach, je chutná, dá sa použiť na poliatie kaše, zeleniny, alebo len tak s chlebom hneď zjesť. Číre maslo precedím do čistého pohára a nechám otvorené vychladnúť. Môže sa skladovať aj mimo chladničky, nič sa mu nestane a je dobré aj mesiac. Ja ho dávam do chladničky, lebo tam sa mi lepšie zmestí, ale nemusí sa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.7.2012, 22:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |