končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ČO DOM DAL |
Bryndzový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, bryndza, kyslá smotana, cibuľa, cesnak, slanina POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si cibuľu, vôbec nemusí byť na drobno, ja ju krájam tak na mesiačiky, a dáme dusiť. Pridáme nakrájanú slaninu a necháme spolu dusiť tak jemne do hneda. Medzitým si vyvaľkáme lístkové cesto a v miske si zmiešame kyslú smotanu s bryndzou (ja som mala 250g). Lístkové cesto dáme na vymastený plech, jemne ho popicháme vidličkou a naň roztrieme bryndzovú zmes a na zmes rozložíme podusenú cibuľu so slaninou. Nakoniec na toto všetko ešte pridáme pokrájaný cesnak a dáme piecť. Keď hotové môžeme podávať so zeleninovým šalátom. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Šampiňóny plnené bryndzouPOTREBNÉ PRÍSADY veľké šampiňóny, bryndza, pór, sušené paradajky POSTUP PRÍPRAVY Šampiňóny zbavíme nožičiek a vydlabeme ich tak aby sa do nich dalo plniť. Pór si na jemno nakrájame a podusíme na oleji, čo je v sušených paradajkách, prípadne ak treba pridáme ešte olej. Nožičky si tiež nakrájame na jemno a pridáme k póru a necháme spolu dusiť kým nie je všetko mäkké. Potom pridáme na malé kúsky nakrájané sušené paradajky a nakoniec pridáme bryndzu. Keď sa roztopí a všetko spolu pekne premieša, naplníme zmesou šampiňóny a dáme na takých cca. 20min. zapiecť do rúry. Dochucovať ani nebolo treba nakoľko sušené paradajky boli už dobre dochutené a bryndza sama o sebe ma dosť výraznú chuť, ale zase kto má ako rád. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.6.2013, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Zapekaný chlebaPOTREBNÉ PRÍSADY chlieb, maslo, šampiňóny, paradajka, šunková saláma, mozarella, sušená bazalka, olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na troche oleja si podusíme na tenko nakrájané šampiňóny. Keď sú mäkké rozložíme ich na krajce chleba, ktoré sme natreli maslom. Na ne položíme na kolieska nakrájané paradajky, plátky šunky a na záver na kolieska nakrájanú mozarellu. Kto má rád, môže mozarellu posypať sušenou bazalkou. Takto pripravené chlebíky dáme zapiecť do vyhriatej rúry kým nie je mozeralla pekne roztopená. Dobrú chuť ,) Samozrejme, že varianty toho čo si kto dá na chleba môžu byť rôzne, no ja som mala v chladničke práve tieto suroviny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 18.5.2014, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |