. .. .. .. .. .. .
. .

Šampiňóny plnené bryndzou - RECEPT 51953

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ČO DOM DAL

ID 118880 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Šampiňóny plnené bryndzou


[ recept č. 51953 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

veľké šampiňóny, bryndza, pór, sušené paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

Šampiňóny zbavíme nožičiek a vydlabeme ich tak aby sa do nich dalo plniť. Pór si na jemno nakrájame a podusíme na oleji, čo je v sušených paradajkách, prípadne ak treba pridáme ešte olej. Nožičky si tiež nakrájame na jemno a pridáme k póru a necháme spolu dusiť kým nie je všetko mäkké. Potom pridáme na malé kúsky nakrájané sušené paradajky a nakoniec pridáme bryndzu. Keď sa roztopí a všetko spolu pekne premieša, naplníme zmesou šampiňóny a dáme na takých cca. 20min. zapiecť do rúry. Dochucovať ani nebolo treba nakoľko sušené paradajky boli už dobre dochutené a bryndza sama o sebe ma dosť výraznú chuť, ale zase kto má ako rád. Dobrú chuť.
<< Mini šuhajdy | Šampiňóny plnené bryndzou | Čokoládová torta CAPRESE - recept z talianskej stránky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika P. (Nomik83) ID 171508, mimibazar.sk/nomik83 (upravené 5.6.2013, 13:53)
No dokelu tak toto by mohlo byt faaakt dobree... Teda ten postup mi prisiel taky narocnejsi, resp. zdlhavejsi, ale potlesk si to zasluzi uz pre ten napad dat do sampionovej hlavy bryndzu a zapiect to (clamp) (clamp) (clamp).. ked to funguje na pizzi, preco by to nemohlo tu.. ked uz nebudem vediet co zo sebou, asi to fakt vyskusam... :-p Ja osobne pripravujem sampionove hlavy s ochutenym masielkom (cesnak, sol, korenie, chilli), a zapekam so syrom.. tiez dobrotka.. :-$
A este by mohlo byt vyborne aj paradajka alebo paprika vydlabana, naplnena bryndzou, opecenou slaninkou a zapecenaaa.. tusim som hladna :oP
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (lelem) ID 118880 (9.6.2013, 21:25)
veru je to mnamka ,), ono to asi len tak komplikovane vyzera ale bolo to raz dva hotove, pripadne si treba najst pomocnikov :-$, cesnak a chilli mam velmi rada, tak aj to moze byt vyborne v kombinacii so sampinonmi, vyskusam (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu