
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
TORTY |
![]() Koník pre AlenkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškótový korpus, maslový krém nadstavovaný kašou orechová a punčovinová, hmota varená podľa Slavenky POSTUP PRÍPRAVY Toto bola moja nočná mora až do dnes..už sa mi aj snívalo, ako vyrábam koníka......malá strašne chcela tortu koňa, keď sme ich tu toľko obzerali, no tak som sa podujala jej sen splniť, keďže ju postihla koníkománia:o)moje predstavy boli teda iné, ale na viac som sa žiaľ nezmohla.....ďakujem za inšpirácie koníkov a aj ostatných tortičiek. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (20) posledné: 7.4.2010, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Ako potiahnuť tortu hmotouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pár linkov na videopostup poťahovania torty pre tie, ktoré to chcú skúsiť a ešte nikdy to nevideli... POSTUP PRÍPRAVY aj dole v komentároch sú linky a dá sa na ne priamo kliknúť http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4hRHa3IBQS8&feature=fvw http://www.youtube.com/watch?v=osC5SRtEg5k&feature=related ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 16.9.2010, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Ruská punčová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ***PIŠKÓTOVÝ KORPUS***3 vajcia, 90g cukru, 70 múky***KRÉM***2dcl mlieka, 6 žĺtkov, 1 vanilka-variť (šľahať) nad parou do zhustnutia, rozdeliť na dve časti***ŽELATÍNA***1/4 l vody, 20g želatíny, 100g kr.cukru-10-15 minút nechať postáť, potom zahriať a rozdeliť na tri časti***okrem toho: piškóty, 3 šľahačky (smotana na šľahanie 33%), 1 menšia konzerva ananásu+100g hrozienok dať deň vopred do rumu, lieskové oriešky opiecť na suchej panvici, potom horúce vyšúchať v utierke aby sme ich zbavili šupky, následne posekať a nechať zopár na vrch na ozdobu, káva, džem POSTUP PRÍPRAVY Tak túto úúúúžasne dobručkú tortičku som dostala dnes.....od mojej mamičky....... Torta je naozaj výnimočná, nie je moc sladká, nedá sa síce nejako zvlášť nazdobiť a ani krájať na zvlášť úhľadné rezy, lebo pre napité ovocie sa zle krája...mama ju robí len na výnimočné jubileá.....ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, tak všetko zkonzultujem a odpoviem. Nemohla som robiť obrázkový postup, aj keď som veľmi chcela...nedalo sa, seklo ma v krížoch....tak možno niekedy..... dúfam, že som na nič nazabudla a želám nech sa darí. Lucia POSTUP: Upečieme piškótu, žĺtka vymiešať zvlášť s cukrom a potom primešať múku a vyšľahaný sneh z bielkov. Nechať vychladnúť a nechať vo forme, oddeliť len boky korpusu nožom od formy, potom natrieť korpus džemom. Do formy musíme dať po celom obvode papier na pečenie, tak aby presahoval do výšky, lebo torta je vysoká. Tortovú formu uvoľníme, dáme okolo korpusu papier a formu znovu zavrieme. Na natretý korpus dáme 1.časť žĺtkového krému, ktorý sme zmiešali so želatínou a s vyšľahanou šľahačkou. Želatína aj krém majú byť vlažné. Na to poukladáme piškóty namočené v rumovej káve (rum použijeme ten z hrozienok a ananásu) a posypeme časťou scedeného ananásu, hrozienok a orieškov. Dáme chladiť, len pokiaľ si vyšľaháme ďalšiu šľahačku a urobíme to isté s 2.časťou krému a želatíny. Postup zopakujeme. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (47) posledné: 10.11.2009, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() AlenkinaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tortička je podľa Aďky .... Adriana B. (Aďka27) ID 32431 na vynikajúci čerešňový zákusok a zdobenie.... mne sa veľmi páči torta od Iva B. (Iffko) ID 3392 s názvom Martinkina... no ale takú krásu ja neviem stvoriť.....a preto patrí všetkým šikulkám môj nehynúci obdiv. POSTUP PRÍPRAVY malá ju ešte nevidela, oslava bude zajtra:o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (15) posledné: 27.11.2009, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta pre oslávenca a výroba čokoládových lístočkov bez modelovaniaPOTREBNÉ PRÍSADY torta na želanie k narodeninám s krémom z bielej čokolády a druhy krem je z torty http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4885 , cokoladu na listocky POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 6.10.2009, 8:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelovýPOTREBNÉ PRÍSADY tri 250ml šľahačkové smotany 33%, tri kusy tyčinky ľadových gaštanov ALEBO dve biele čokolády POSTUP PRÍPRAVY Tento krem si mozte pripravit aj s BIELOU COKOLADOU alebo KINDER TYCINKAMI, kofilou atď. Na tri slahacky stacia dve biele Milka cokolady. POSTUP*****smotany dáme do hrnca a dáme variť a už počas zohrievania pridáme ľadové gaštany a necháme prevariť, za stáleho miešania, musí chvíľu vrieť. Potom treba hmotu nechať do druhého dňa v chladničke -MINIMÁLNE 12 hodín!!! (ale kľudne aj na dlhšie) a na druhý deň vyšľahať do tuha. Je výborný do torty alebo na rezy s piškótovým cestom. Pridala som postup na výrobu karamelového krému do veterníkov, nemá chybu! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 551 návštěvníkov) KOMENTÁRE (311) posledné: 2.2.2017, 7:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Broskyňová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tak tá je pre mňa, len som si ju musela sama urobit...prvy krat som ju robila s broskyńami... POSTUP PRÍPRAVY postup najdete v mojich receptoch pri trojposchodovej jahodovej torte s nadstavovanym kremom, teraz bol krem len s vanilkou a na nom na drobno pokrajane zavarane broskyne a na vrchu su cerstve. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 27.8.2008, 8:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Trojposchodová jahodová torta s najlepším nadstavovaným krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Nadstavovaný krém: 1hrnček mlieka (250ml)+ 2PL polohrubej múky = uvariť kašu, 1 maslo (250g), 200g práškového cukru, trošku kys.citronóvej, jahody.......na takúto poschodovú treba krém z dvoch dávok POSTUP PRÍPRAVY Tentokrát som korpus piekla (pretože je len zo 6vajec a na všetky poschodia) podla Dagmar V.(onasi) recept na poleno, len nebolo mramorové.......ináč, ked som nevedela o MMB, tak som robievala piškótové klasické z 12 vajec, bez prášku do pečiva, minie sa ich veľa (vajec), ale taký korpus nemá páru!!!!je nadýchaný a jemný ako vatička......tortovú formu po bokoch nemastit, tam sa má cesto prilepit, aby nekleslo......táto tortička u nás vedie na celej čiare, ešte sa nikomu neprejedla, hoci ju najstaršiemu synovi robím od prvých narodenín (1.jún) celých sedemnásť rokov:))))keďže je vtedy sezóna jahôd, tak jemu vždy jahodovú..........................z uvedenej dávky robim aj jahodové rezy: 6 vajec, 6PLmuky, 6PLcukru, vyšľahám bielky zvlášť so štipkou soli, opatrne zmiešať s vyšlahanými žĺtkami s cukrom a múkou....plnka je úplne fantastická, ľahučká, nie veľmi maslová ani presladená.....uz som ju robila aj ananasovú, pomarančovú, či mandarinkovú...kto skúsi neobanuje. Viac v obrázkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 87 návštěvníkov) KOMENTÁRE (95) posledné: 8.6.2016, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |