končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
skopčený opitý IzidorPOTREBNÉ PRÍSADY podľa postupu prípravy POSTUP PRÍPRAVY Milá Zuzka, ponúkam recept na skvostný zákusok, ktorý sa volá Opitý Izidor. Na prvý pohľad zložitý, ale netreba tomu veriť. Spolieham na isté minimálne skúsenosti a preto recept nekomplikujem množstvami. CESTO: kvalitné kakaové cesto, teda celá Hera, 5 žĺtkov vymiešať s cukrom trochu múky, prášok do pečiva, sneh, upiecť, nechať vychladnúť ZATIAĽ: odkvapkať pohár zaváraných broskýň, broskyne nakrájať na drobné kúsky, zomlieť asi 20 dg orechov, nájsť pohárik ríbezľového džemu, varovú čokoládu a 5 dg Cery POTOM: vychladnuté cesto poriadne pokvapkať trochou broskyňovej šťavy s rumom (množstvo závisí od počtu detí, či dospelých zákuskomilov) - napité cesto potrieť ríbezľovým džemíkom alebo rôsolom -na to rozvrstviť pokrájané broskyne -na to natrieť orechy zmiešané s trochou cukru a so zvyškom broskyňovej šťavy - na to vyliať čokoládovú polevu , nechať stuhnúť a do stuhnutia ukryť pred zvyškom rodiny Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |