
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 42 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
TORTY |
Otázka na topiacu sa K2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY CHcela by som sa popýtať, či by ste mi vedeli poradiť čo robiť, ked sa topí K2. Fakt pomooooc POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 19.8.2011, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Parížska s citrónovým korpusomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 6 vajec,150 pr. cukru, nastrúhaná kôra z jedného citróna+ trocha šťavy, 150 g polohrubej múky, 1čl.pr.do pečiva Plnka : 2 šľahačky , 200 g čokolády ( ja dávam tú z LIDLA má 52% kakaa )a trocha masla Poleva : čokoládová , podľa Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 Poleva je uuužasná , nepraská a chutí skvele. Ja pridám ale kúúúštik cery...no nedá mi to :-) POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Vyšľaháme bielky. Potom dobiela žĺtky, cukor a citrónová kôra a šťava. Opatrne pridáme bielky s múkou. Pečieme asi na 170 °C.Necháme vychladnúť do druhého dňa. Korpus vyskočí dosť vysoko , takže ja som ho prezezala až na 3 časti. Plnka: Nad parou uvaríme šľahačku a čokoládu+ trocha masla. Keď sa to úplne rozpustí dáme vychladiť. Po vychladnutí, treba dať poriadne zachladiť do chladničky. Najlepšie do druhého dňa. Na druhý deň vyšľahať. Vznikne Vám veľmi tuhý a chutný krém. korpus prerezať, naplniť krémom- ja śom pridala aj ovocie a poliať čokoládou.Torta je svieža , nie je ťažká a veeeeľmi chutná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.4.2011, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Punčová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 piškótové korpusy: •12 ks vajec •200 g kryštaového cukru •400 g múky (polohrubej )+ 2zarovnané čl.prášku do pečiva na náplne: •ríbezľový džem •0,8 l vody •0,4 l cukru •3 g agaru- alebo klasickú želatínu •žltá a červená potravinárská farba •2 citróny •podľa chuti rum POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme cesto na piškótové korpusy. Celé vajcia spolu s cukrom vyšľaháme . Do vyšľahaných vajec veľmi zľahka ručne vmiesme preosiatu múku a ihneď cesto vlejeme do pripravených foriem . Vložíme do trúby a pečieme na cca 180°C . Upečený korpus ľahko poprášime múkou a ešte za tepla otočíme hore dnom , a tak necháme vychladnúť. Medzitým si vo vodě rozvaríme cukor, pridáme zálievku z agaru, (želatínu podla návodu ) ve vlažnej vode, a necháme prejsť varom. Prvý piškótový korpus rozkrojíme na dva pláty, jeden potrieme džemom a dáme na dno tortovej formy. Do dvoch misiek nalejeme rozvar z cukru a agaru, ktorý nám medzitým trochu vychladol, jednu časť zafarbíme potravinárskou farbou do žlta, druhú do červena. Obe i zbytok číreho rozvaru dochutíme citrónovou šťavou a rumom. Ďalší korpus nakrájame na silné plátky, ktoré máčame striedavo v žltej a červenej časti rozvaru a vykladáme nimi formu tak, aby sa dnu vytvorili farebné kocky. Priebežne prelievame čírim zbytkom rozvaru, aby byla torta šťavnatá. Nakoniec ho priklopíme druhou polovicou korpusu, ktorú sme tiež potreli džemom, naposledy prelejeme rozvarom, prekryjeme fóliou, pomocou taniera stlačíme a dáme minimálně na 3 hodiny zaležat do chladničky. Po zaležení prelejeme cukrovou alebo fondánovou polevou a nazdobíme podľa fantázie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 18.3.2011, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta Hannah MontanaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kamoškina malá chcela tortu s Hannou montanou, tak som vykúúzlila - vygooglila takéto dačo a malo to úspech OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 8.7.2011, 16:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Dino tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nechceli marcipánový poťah, tak som vyskúšala novú čokoládkovú polevu šľahačka + čokoláda, chuťovo bola fantastickááá- tá poleva...torta...no neviem hádam bolo dobrááá :-) POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 3.9.2011, 23:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Dino tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládovo-banánová torta bez marcipánu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 20.2.2011, 20:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() KITTYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládový korpus, čokoládový krém, jahody, K2 POSTUP PRÍPRAVY klasika ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() DinosaurusPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak toto bola inšpirácia z českého MMB Rehula má nefotený postup a je to fááákticky super POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 12.12.2010, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Radkin zámokPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládovo banánová, K2 poťah, vežičky potiahnuté kekse POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 18.10.2010, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Zázračná orechová torta- pre bývalú poštárkuPOTREBNÉ PRÍSADY Torta: 6 ks vajcia 350 g p.cukor 10 PL studená voda 150 g orechy vlašské mleté 250 g hrubá múka 1 ks vanilínový cukor 1/2 bal. kypriaci prašok do pečiva Krém: 3 ks vajcia 150 g p.cukor 250 g margarín - alebo maslo 2 PL kakaový prášok 50 g orechy vlašské mleté 2 PL Rum POSTUP PRÍPRAVY Zhotovíme si piškótové cesto: Žĺtka s vanilínovým a p.cukrom miešame 20 min. ručným mixérom.Asi po 15 minútach po lyžiciach pridávame studenú vodu a za každým ju dôkladne vpracujeme do žĺtkovej masy.Pridáme mleté orechy, múku s práškom do pečiva a na koniec tuhý sneh z bielkov.Cesto vlejeme do dvoch menších (priemer 21cm), alebo jednej väčšej formy vyložených papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na cca 180 stupňoch . Uvaríme si krém.Vo vodnom kúpeli šľaháme celé 3 vajíčka s p.cukrom cca 20min (od bodu varu vody), až kým hmota mierne neprisýcha na kraje hrnca.Hrniec v tedy vyberieme z vodného kúpeľa a pridáme do hmoty mleté orechy zmiešané s kakaovým práškom, maslo, Rum a miešame do vychladnutia. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie a môžeme celú posypať mletým orechom. Túto tortu mám z internetu, ja som ešte dokombinovala čokoládovým krémom. varí sa ako vanilkový, ale do základu som pridala 3 PL kakaa a tak som mixovala nad parou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 27.9.2010, 7:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 42 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |