končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
Moja tretia torta:-)POTREBNÉ PRÍSADY VIĎ moja prvá torta:-)+do tejto som dala aj banán,jahody,marhulový lekvár plnka:vanilkový krém korpus:biela piškóta POSTUP PRÍPRAVY ...obvod torty z cukríkovej hmoty, vrch z čokoládovej polevy+výzdoba.... No,do tretice sa mi už vydarili ružičky:-)kt.sú z falošného marcipánu.Biela poleva z bielka,práškového cukru,kvapky citrón.šťavy....Prajem veľa chuti do pečenia a hlavne radosti zo super výsledku:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 10.3.2008, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vaneskina tortičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Veľa chuti urobiť svojim blízkym radosť.... POSTUP PRÍPRAVY viď moja torta v mojich receptoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2008, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja tortová prvotinka:-)POTREBNÉ PRÍSADY Tortový korpus: 6 celých vajec 30dkg kryšt,cukru menej ako deci horúcej vody 25 dkg poloh.múky 1/2 prášk.do peč. Krém: 1/2 l mlieka, 120 g kryšt.cukru, vanilk.cukor, 2 Zlaté klasy, 400 g masla jahodový lekvár jahody penové cukríky-1 bal.Marschmellows,prípadne ešte nejaké farebné penové cukríky ozdôbky veľa času a chuti do pečenia :-) POSTUP PRÍPRAVY Tortový korpus: 6 celých vajec 30dkg kryšt,cukru menej ako deci horúcej vody Toto všetko vyšľaháme do peny.Najlepšie na tom je, že nemusíme oddeľovať bielka:-) Potom pridáme 25 dkg polohrubej múky a 1/2 prášku do peč.Toto sa používa na formu 24 cm, kt.sa vymastí maslom a posype polohrubou múkou. Pečie sa pri 180" asi 45 min, treba kontrolovať špáratkom. Ja osobne tort. formu 24 cm nemám, tak som korpus piekla v hrnci vystlanom papierom na pečenie.A upiekol sa mi výborne:-)A ešte aby nebolo málo, som použila moju malú formu cca 21 cm a upiekla ešte jeden korpusík a použila som 3 vajcia-celé:-),10 dkg kryšt.cukru,100ml oleja, 100 ml vlažnej vody, 20dkg poloh.múky a prášok do peč. Zas som z vajec vyšľahala penu,pridala olej, potom vlažnú vodu a stále šľahala. Potom som pridala cukor a nakoniec múku s prášk. do peč. A upiekla som ho tak ako prvý. Takto som si urobila korpusy o deň skôr.Na druhý deň som si väčší korpus dvakrát prekrojila a malý raz. Priravila som si medzitým krém- uvarila som klasicky puding a potom vychladený pridala k maslu a do hladka vyšľahala, až kým nebol krásne jemný. Začala som plniť korpusy- dala som krém, na ďalšiu vrstvu jahodový lekvár a jahody, potom krém a ak ešte boli jahody:-)...Vznikol mi taký tortový "hamburgerík", kt.som potom ponatierala zvyšným krémom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 18.11.2007, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |