. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Gabriela H. (gabikia) ID 20287
.
mimibazar.sk/gabikia
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2007
Naposledy: 8.6.2017 22:11
Aktualizácia: 1.4.2010 20:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

TORTY

Moja tretia torta:-)



POTREBNÉ PRÍSADY

VIĎ moja prvá torta:-)+do tejto som dala aj banán,jahody,marhulový lekvár
plnka:vanilkový krém
korpus:biela piškóta

POSTUP PRÍPRAVY

...obvod torty z cukríkovej hmoty, vrch z čokoládovej polevy+výzdoba.... No,do tretice sa mi už vydarili ružičky:-)kt.sú z falošného marcipánu.Biela poleva z bielka,práškového cukru,kvapky citrón.šťavy....Prajem veľa chuti do pečenia a hlavne radosti zo super výsledku:-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.3.2008, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vaneskina tortička



POTREBNÉ PRÍSADY

Veľa chuti urobiť svojim blízkym radosť....

POSTUP PRÍPRAVY

viď moja torta v mojich receptoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2008, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja tortová prvotinka:-)



POTREBNÉ PRÍSADY

Tortový korpus: 6 celých vajec
30dkg kryšt,cukru
menej ako deci horúcej vody
25 dkg poloh.múky
1/2 prášk.do peč.
Krém: 1/2 l mlieka, 120 g kryšt.cukru, vanilk.cukor, 2 Zlaté klasy, 400 g masla
jahodový lekvár
jahody
penové cukríky-1 bal.Marschmellows,prípadne ešte nejaké farebné penové cukríky
ozdôbky
veľa času a chuti do pečenia :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Tortový korpus: 6 celých vajec
30dkg kryšt,cukru
menej ako deci horúcej vody
Toto všetko vyšľaháme do peny.Najlepšie na tom je, že nemusíme oddeľovať bielka:-) Potom pridáme 25 dkg polohrubej múky a 1/2 prášku do peč.Toto sa používa na formu 24 cm, kt.sa vymastí maslom a posype polohrubou múkou. Pečie sa pri 180" asi 45 min, treba kontrolovať špáratkom.
Ja osobne tort. formu 24 cm nemám, tak som korpus piekla v hrnci vystlanom papierom na pečenie.A upiekol sa mi výborne:-)A ešte aby nebolo málo, som použila moju malú formu cca 21 cm a upiekla ešte jeden korpusík a použila som 3 vajcia-celé:-),10 dkg kryšt.cukru,100ml oleja, 100 ml vlažnej vody, 20dkg poloh.múky a prášok do peč. Zas som z vajec vyšľahala penu,pridala olej, potom vlažnú vodu a stále šľahala. Potom som pridala cukor a nakoniec múku s prášk. do peč. A upiekla som ho tak ako prvý.
Takto som si urobila korpusy o deň skôr.Na druhý deň som si väčší korpus dvakrát prekrojila a malý raz.
Priravila som si medzitým krém- uvarila som klasicky puding a potom vychladený pridala k maslu a do hladka vyšľahala, až kým nebol krásne jemný. Začala som plniť korpusy- dala som krém, na ďalšiu vrstvu jahodový lekvár a jahody, potom krém a ak ešte boli jahody:-)...Vznikol mi taký tortový "hamburgerík", kt.som potom ponatierala zvyšným krémom.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.11.2007, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

SUPER ŠTRÚDĽA-jablkovo-banánová



POTREBNÉ PRÍSADY

380 g polohrubej múky, 100g masla na potretie cesta, štipka soli, 25 g oleja, 2 a pol ČL octu, 1 kg jabĺk, 1-2 banány, škoricový cukor, vanilkový cukor do jabĺk, práškový cukor na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Do múky pridáme soľ,ocot,olej a také množstvo vlažnej vody,aby sme mohli vypracovať redší bochník cesta.Cesto potom rozdelíme na dve časti a necháme aspoň 15 min. stáť na pomúčenom lopári prikryté zohriatym hrncom.Medzitým si pripravíme jabĺčka-postrúhame ich a ochutíme škoricou a vanilk.cukrom:-)A môžme pridať i hrozienka.
Na stôl rozprestrieme čistý obrus,ktorý pomúčime a jeden bochník cesta na ňom ponaťahujeme-najskôr do dĺžky,potom do šírky ako to najviac pôjde-tak aby sa samozrejme neroztrhlo:-)
Potom cesto pokvapkáme maslom a naukladáme posrúhané jablká a na ne pokrájané kúsky banánov.Nakoniec cesto stočíme pomocou obrusu do šúľočka-chutnej štrúdličky:-)
To isté urobíme s druhým bochníkom.
Záviny potom položíme na vymastený plech, potrieme ich maslom a vo vyhriatej rúre(180-200"C)upečieme.Upečené posypeme práškovým cukrom a po vychladnutí nakrájame.
Prajem všetkým dobrú chuť!!!!Naša rodina štrúdličku proste miluje,tak dúfam,že zachutí i Vám:-))))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.10.2007, 10:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohový koláč-jednoduchý a tak chutný.....



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 celé vajcia (z bielka sneh),20 dkg kryštál.cukru, 25 dkg polohrubej muky, 1 vanilka, 1 prášok do pečiva,1dcl mlieka,1dcl olejaPlnka: 3 dcl mlieka, Zlatý klas, 25 dkg masla, 1 vanilka, 15 dkg práškového cukru, 2 balíčky tvarohuZelatína: 2 dcl sirupu ORANZ , 2 Zlaté klasy, 7 dcl vody

POSTUP PRÍPRAVY

Urobíme si cesto(pozri suroviny),ktoré upečieme.Urobíme si plnku tak,že dáme variť 3 dcl mlieka a potom doň pridáme 1 Zlatý klas.To nám zhustne a vylejeme to do predom vymiešanej zmesi 25 dkg masla,1 vanilky,15 dkg práškového cukru s 2 balíčkami tvarohu.Túto zmes natrieme na vychladnutý koláč.Ešte si nakoniec urobíme želatínu a to velmi jednoducho: 2 dcl sirupu ORANž+7 dcl vody+ 2 Zlaté klasy rozmiešame a dáme variť,kým nám to krásne nezhustne.Nakoniec vylejeme na koláč želatínu.Koláč necháme vychladnúť,najlepšie v chladničke a môžme podávať.Je fakt super!!!!!!
Dobrú chuť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 28.10.2007, 17:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu