končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
StonožkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vanilkový a kakaový korpus jogurtovo čokoládová plnka POSTUP PRÍPRAVY 5,4 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 23.5.2014, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
LienkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 9.2.2012, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kávová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 bielkov, 280g práškového cukru, 110 g orechov, 120g pologrubej múky, káva na pokvapkanie korpusu\r\nKrém: 8 žĺtkov, 140g práškového cukru, 250ml smotany na šľahanie, 40g hladkej múky, 250g masla, 100 ml silnej čiernej kávy POSTUP PRÍPRAVY z bielkov a práškového cukru ušľaháme tuhý sneh. Primiešame orechy a polohrubú múku. Tortovú formu vyložíme papierom a dáme do nej cesto. Upečieme.\r\nVychladnutý korpus prerežieme na 3 ks. Alebo pečieme každý zvlášť.\r\nŽĺtky, cukor, smotanu a hladkú múku miešame nad parou, cca 20 minút do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Do studenej masy primiešame maslo a pomaly prilievame kávu (množstvo závisí od konzistencie krému).\r\nKorpus potrieme kávou a plnkou. Opakujeme aj pri druhom. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie :).\r\nDáme stuhnúť do chladničky a krájame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 20.4.2011, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |