končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Kaja Z. (kaja060609) ID 152220 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kávová torta[ recept č. 39375 zo dňa 20.4.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 bielkov, 280g práškového cukru, 110 g orechov, 120g pologrubej múky, káva na pokvapkanie korpusu\r\nKrém: 8 žĺtkov, 140g práškového cukru, 250ml smotany na šľahanie, 40g hladkej múky, 250g masla, 100 ml silnej čiernej kávy POSTUP PRÍPRAVY z bielkov a práškového cukru ušľaháme tuhý sneh. Primiešame orechy a polohrubú múku. Tortovú formu vyložíme papierom a dáme do nej cesto. Upečieme.\r\nVychladnutý korpus prerežieme na 3 ks. Alebo pečieme každý zvlášť.\r\nŽĺtky, cukor, smotanu a hladkú múku miešame nad parou, cca 20 minút do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Do studenej masy primiešame maslo a pomaly prilievame kávu (množstvo závisí od konzistencie krému).\r\nKorpus potrieme kávou a plnkou. Opakujeme aj pri druhom. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie :).\r\nDáme stuhnúť do chladničky a krájame. |
Maja G. (mrka2) ID 29128 (20.4.2011, 20:11) | |
ODPOVEDAŤ |