. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702
.
mimibazar.sk/sisaxxl
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.10.2009
Naposledy: 13.2.2020 19:27
Aktualizácia: 8.5.2012 21:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 314
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 20
RECEPTY 97
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

TORTY

Božské srdce:)



POTREBNÉ PRÍSADY

Pečenie zo snehu = u mňa veľký rešpekt:) Nikdy to nedopadlo dobre. Ale trpezlivosť ruže prináša a v mojom prípade veľkú dobrotu. Pustila som sa do toho a neľutujem. Všetci sa len tak oblizovali:) Na prípravu korpusov som použila: 7 bielok, 400 g kryštálového cukru, štipka soli, 100 g mletých vlašských orechov. Na potretie 150-200 g horkej čokolády a 100 ml smotany na šľahanie.Na plnku: 250 g mascarpone, 150-200 ml smotany na šľahanie a rôzne druhy ovocia.

POSTUP PRÍPRAVY

Bielka s cukrom a štipkou soli vyšľaháme nad parou do hustej, lesklej hmoty. Jemne primiešame orechy a natrieme na papier na pečenie. Mne vyšlo 5 srdiečok. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 140°c a pečieme cca 40 minút.
Čokoládu rozpustíme v miske nad parou a primiešame 100 ml smotany na šľahanie.
Hmotou potrieme upečené snehové pláty a necháme stuhnúť.
Smotanu na šľahanie vymiešame a opatrne vmiešame mascarpone. Snehové pláty so stuhnutou čokoládou potrieme plnkou s mascarpone a poukladáme ovocie. Vrstvy opakujeme. Dáme na chvíľu stuhnúť a môžeme podávať.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (26) posledné: 13.9.2012, 10:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Karamelovo-slivková



POTREBNÉ PRÍSADY

Nezvyčajná kombinácia,ale stojí za vyskúšanie.Chcela som tortičku trošku osviežiť,tak som pridala to,čoho som mala mom.najviac,slivky.Plnku som našla tu,ale ani za svet ju teraz nemôžem nájsť.Skaramelizovala som cukor,rozdrvila tĺčikom na malé kúsky a postupne zašľahala do hmoty z vajíčok,ktoré som miešala nad parou.Išlo tam maslo a karamelový puding.Ale koľko čoho,to už netuším.Ale plnka bola fantastická!!!Na korpus asi máte každá svoj overený receptík...mne sa veľmi nepodaril:))

POSTUP PRÍPRAVY

x)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (24) posledné: 31.1.2011, 0:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nepečená torta s jahodami



POTREBNÉ PRÍSADY

Nieje síce sezóna,ale aj tak som ju vyskúšala.Použila som jahôdky z mrazničky.A šťavu,čo po nich zostala som dala do plnky:) Takže,na korpus som použila:4oog sušienok,4PL mlieka,160g masla Plnka:1 smotana na šľahanie, 2 pochúťkové smotany, 5-6 lyžíc domáceho vanilkového cukru, 1 vanilková tobolka (vanilkový struk), 1 stužovač šľahačky (Dr. Oetker Smeta-fix), ovocie podľa chuti (banán, mandarinky, čučoriedky, jahody), POLEVA: 1 červené tortové želé (Dr. Oetker), 250 ml vody, 2-3 lyžice cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Sušienky rozdrvíme a zmiešame s mäkkým maslom a vlažným mliečkom.Tortovú formu namažeme maslom a vysypeme práš.cukrom.Sušienkovú hmotu natlačíme do formy a dáme na 30min.stuhnúť.
Plnka:Do smotany na šľahanie vmiešame stužovač a spolu to vyšľaháme.
Potom do šľahačky vmiešame dve pochúťkové smotany, cukor a vanilkový kaviár (semienka z rozrezanej vanilkovej tobolky). Všetko spolu dobre premiešame.Na stuhnutý korpus naukladáme kúsky ovocia - podľa vlastnej chuti a fantázie a dáme vanilkovo-smotanovú plnku.
Tortu vložíme do chladničky.
Pripravíme si polevu - tortové želé podľa návodu: Obsah sáčku zmiešame s 2-3 lyžicami cukru, pridáme 250 ml vody a dôkladne premiešame. Za stáleho miešanie privedieme k varu a varíme ešte asi 1 minútu. Odstavíme a za občasného miešania necháme vychladnúť.
Keď je želé vlažné, zalejeme ním plnku na torte.
Tortu zase vložíme na minimálne 2-3 hodiny do chladničky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.5.2011, 23:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ZUCCOTTO



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS: 6 vajec, 6 PL hl.múky, 6 PL pr.cukru PLNKA:1L šľahač.smotany,100g dobrej čokolády,Vaječný likér,vanilkový cukor,1 malé maslo

POSTUP PRÍPRAVY

pozrite ďalej...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 73 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (73) posledné: 15.3.2015, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

❤ Čokoládová torta s jahodami ❤ (výborná)



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 200 g čokolády na varenie,4vajcia,40 g masla,150 g ml.lieskových orieškov,150 g polohr.múky,150 g krupic.cukru PLNKA: 5dcl mlieka,2vanil.pudingy,150 g masla,100 g práš.cukru,150 g rozpust.bielej čokolády,150 g jahod.lekváru,3-4 čl citrón.šťavy,450 g jahôd

POSTUP PRÍPRAVY

Čokoládu s maslo rozpustíme nad parou a necháme vychladnúť.Vajíčka s cukrom vyšľaháme,vmiešame oriešky,múku a vychl.čokoládu.Dobre premiešame a dáme do menšej,múkou vysypanej formy.(180°-40min)
Po vychladnutí potrieme džemom,natrieme plnkou a ozdobíme jahodami.Ak sa Vám torta zdá vysoká,tak ju kľudne prekrojte,plnky je dosť.Tr.džemu zmiešame s citrón.šťavou,prehrejeme a polejeme jahody.
PLNKA:Uvaríme puding.Maslo vyšľaháme s cukrom a vmiešame vychlad.puding,bielu polevu a vyšľaháme.Dobrú chuť,)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 13.2.2012, 23:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tiramisu (rýchla imitácia:)



POTREBNÉ PRÍSADY

šľahačka,2x nátierkové maslo(bez príchute),6-7pl pr.cukor,piškóty,3-4dcl kávy,1pl rumu,dlhé piškóty

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľahať šľ.smotanu s cukrom,postupne pridať nát.maslo.Stačí jedna šľahačka na 2maslá.Tá postačí na tri vrstvy.ak chcete mať tortu vyššiu,kľudne môžete dať šľahačky dve.Piškóty jemne namáčajte do vychl.kávy s rumom.(stačí ich len pokvapkať-ja som použila rozprašovač,piškóty neboli rozmočené)Na vrstvu piškót natrite plnku a zopakujte....Povrch posypte kakaom a dajte na 2-3hodinky vychladiť.Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 30.11.2010, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu