
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() LupačkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 ml vody, 85 ml oleja, 1 vajko, 85 gr. cukru, 500 gr.hladkej múky, štipka soli, 1,5ČL droždia POSTUP PRÍPRAVY Suroviny dáme do pekárničky a necháme si vypracovať a vykysnúť cesto.Potom si ho rozdelíme na časti / ja som urobila 12 ks/,vyvaľkáme trojuholník,stočíme do tvaru rožka. Necháme kysnúť ešte tak hodinku. /Narástli pri pečení dosť veľké,nabudúce urobím tenšie/ potrieme vajíčkom a posypeme makom. Pečieme cca 15 min.pri 180 C, potrieme osladeným teplým mliekom a dopečieme ešte tak 3 minutky. Nevypadajú moc pekne,ale sú mňamkové . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 12.8.2011, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Pita /arabský chlebík/POTREBNÉ PRÍSADY Včera som piekla arabský chlebík podľa tohto receptu,no cesto som si dala robiť do domácej pekárničky. Vodu treba prilievať postupne aby bolo cesto tak akurát. Vrelo odporúčam,chlebík je úžastný a s kuracím gyrosom chutil mňamkovo.Povrch chlebíka som pred podávanim potrela cesnak+olivový olej. POSTUP PRÍPRAVY http://www.cuketka.cz/?p=262 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 9.3.2009, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Čokoládovy chliebPOTREBNÉ PRÍSADY Tento sladký chlebík som našla na www.dama.cz a hneď ma zaujal,keďže čokoladku aj škoricu mame radi.Bol výborny samotný,alebo s maslom a medom. Suroviny: 200 ml mlieka, 30g masla, 1 vajce, 2 PL tekutého medu, 1 PL cukru, 1 ČL soli, 1 ČL škorice, 200g polohrubé muky, 200g hladkej muky, 1,5 ČL sušeného alebo menšia 1/2 čerstvého droždia po zvukovom signáli pridáme: 100g nastrúhanej horkej čokolády 100g nasekaných vlašských orechov POSTUP PRÍPRAVY Po skončení programu vyskúšame špajľou či je cesto riadne prepečené ,ak nie zapneme ešte program pečenie. Po upečení formu vytiahneme z pekárne a necháme vychladnúť, až potom vyklopíme. Nastavenie pekárne: Program Základny alebo Sladký chlieb, veľkosť stredná, stupeň prepečenia svetlý. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.2.2009, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |