končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
MAZANECPOTREBNÉ PRÍSADY *** POSTUP PRÍPRAVY Robila som podľa českého MMB, len pani s neho robila veniec a ja som ho dala do tortovej formy :-)) Link je v komentároch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (11) posledné: 18.1.2010, 21:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Kakaovo-čokoládová vianočka suprováááPOTREBNÉ PRÍSADY 200ml mlieka , 30g masla , 1 vajce , 2PL tekutého medu , 2PL kryštálového cukru , 1čl soli , 1/2 čl škorice , 200g polohrubej múky , 200g hladkej múky , 1/2 kocky čerstvého droždia( 1 a 1/2 čl sušeného) , 100g čokolády (nasekanej na kocočky), 100g orechov (nasekané ale nemusia byť),1čl kakaa(ak chcete kakaovejšie tak aj viac) POSTUP PRÍPRAVY Všetko dať do pekárne a nastaviť program príprava cesta.Ked pekáreň pípa treba nasypať posekanú čokoládu , posekané orechy a kakao .Potom som cesto vybrala a rozdelila na 5 častí. Z každého treba urobiť rovnako dlhý šúlok. Najprv s troch upliesť klasický vrkoč. V strede dlaňou urobiť žliabok do ktorého dáme vrkoč upletený zo zvyšných dvoch šúlkov. Celú vianočku dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a necháme kysnúť 1 hodinu. Potom potrieme vajcom a dáme piecť. Tento recept som robila podľa receptu od Monikahor http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2475 Mne je farba vianočky trochu tmavšia nakoľko ju pečiem na 50-ročnej starej rúre.Takže aj tak je to výkon :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 10.1.2010, 9:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Pšenično -ražný,vyrážkový chlieb SUPROVÝPOTREBNÉ PRÍSADY 200ml mlieka , 150ml vody , 3čl soli morskej ( normálnej soli 2čl ) , 1 1/2 čl mletej rasce , 1PL octu , 1PL medu , 2PL oleja , 300g hladkej múky LIDL,mám s ňou najlepšie skúsenosti , 250g ražnej vyrážkovej múky zn.AboMill ja kupujem v Kauflande , 1/4 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Ingrediencie pridávať postupne ako je v recepte.Múky som rozpísala preto lebo s týmito mi chleba najlepšie vychádza a samozrejme bez čerstvých kvasníc ho ani nerobím. Cesto vyzerá redšie ale tak to má byť nepridávajte múku lebo potom chlebík bude oveľa hutnejší. Nastavenie: program základný môj trvá 3:20min , kôrka stredná , veľkosť na 1000g - ale ja ho mám vždy plnú pekáreň,a to mám možnosť voľby až na 1300g Tento chlebík sa mi najviac podobá na ten z obchodu. Je krásne nadýchaný a mäkučký.Čerstvý vydrží aj viac dní čoho sa ale málokedy dožije ha,ha,ha Budem veľmi rada ak si receptík obľúbite určite neoľutujete :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |