končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
RASCOVÝ CHLEBÍKPOTREBNÉ PRÍSADY 220 g ražnej múky vyrážkovej, 220 g hladkej múky 00 extra, 25 g droždia, 2 kávové lyžičky soli, 2 kávové lyžičky medu, 1,5 dl mlieka, 1,5 dl vlažnej vody, 1 polievková lyžica rasce. POSTUP PRÍPRAVY Všetko dáme do pekárničky - /najprv tekuté prísady/ a zapneme program 1, hmotnosť 1000 g, kôrka stredná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |