
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
TORTY |
![]() Tortička pre kolegyňkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 26.5.2012, 13:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Myšičky do škôlkyPOTREBNÉ PRÍSADY salko, 250 g práškového cukru, kokos /cca 175 gramov/ POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame a tvarujeme myšičky podľa fantázie (-: Týmto chcem poďakovať šikovným žienkám za inšpiráciu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 30.6.2011, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Pre MirkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 11.8.2011, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Môj výtvorPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY Svetlý a tmavý korpus, vanilková plnka a ovocie /kiwi, jahody, banány, mandarinky/ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 28.7.2011, 23:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Pudingová torta podľa MaťkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 28.7.2011, 23:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() JABLKOVÝ KOLÁČ S PUDINGOM /podľa receptu zo života/POTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček lístkového cesta /500g/, 1 vrecko okrúhlych piškót, 4-5 jabĺk,100 g strúhaného kokosu, hrozienka /nemusia byť/, škoricový cukor, 500 ml mlieka, 1 vanilk.cukor, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 vanilkový puding, 1 vajce. POSTUP PRÍPRAVY Cesto rozdelíme na polovice. Jednu rozvaľkáme, uložíme na vodou opláchnutý plech. Jablká ošúpeme, pokrájame na tenké plátky. Na cesto poukladáme piškóty, na piškóty pokrájané jablká. Posypeme ich škoricovým cukrom, kokosom a hrozienkami. Väčšiu časť mlieka dáme variť s kryšt.cukrom a vanilk.cukrom. V druhej rozmiešame pudingový prášok a zmes vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme krém a necháme vychladnúť. Vlažný natrieme na jablká. Druhú polovicu cesta rozvaľkáme a uložíme na krém. Povrch natrieme rozšľahaným vajíčkom. Koláč pečieme v stredne teplej rúre. Krájame ho až po vychlanutí. Koláčik je naozaj výborný a veľmi rýchly. Prajem DOBRÚ CHUŤ ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 18.10.2010, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Moja prvá pre našu MIRKUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, varená čokoládová plnka, ríbezľový džem a banány. Poťah a všetky ozdoby sú zo sušeného mlieka. POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 26.9.2010, 23:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() JAHODOVÁ ŽELÉ TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 4 vajcia, 100 g kryštálového cukru,100 g hladkej múky, 20 g kakaa. ŽĹTKOVÝ KRÉM: 5 dl mlieka, 75 g zlatého klasu, 125 g kryš.cukru, 1 žĺtok, 125 g masla /môže byť aj palmarín/. ŽELATÍNA: 5 dl šťava z kompótu /keď nie je dostatok, doliať vodu/, 100 g kryš.cukru, 10 g cukrárenského želé. POSTUP PRÍPRAVY Bielky a kryš.cukor vymiešame na tuhý sneh. Pridáme žĺtky a zamiešame do hmoty zmes hladkej múky a kakaa. Takto pripravenú hmotu dáme do tortovej formy, zarovnáme a pri teplote 180 stupňov pomaly pečieme 40 min. 2/3 mlieka a kryš.cukor dáme variť. Zvyšné mlieko rozmiešame so zlatým klasom a žĺtkom. Uvaríme hustejší puding, ktorý za občasného premiešania vychladíme. Vymiešame maslo a pomaly pridávame plnku k maslu. Z kompótovej šťavy, kryš.cukru a želatíny urobíme polevu. Na vychladený korpus natrieme krém, na ktorý poukladáme jahody. Necháme trocha vychladnúť a potom zalejeme želatínou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() ŽELATÍNOVÝ ZÁKUSOKPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 4 vajcia, 300 g práškového cukru, 300 g polohrubej múky, 1 dl oleja, 1 dl mlieka, 1 kypriaci prášok do pečiva, štipka soli. PLNKA: 250 ml šľahačkovej smotany, 1 van.cukor, 2 pochúťkové smotany, 2 polievkové lyžice práškového cukru, ovocie. ŽELATÍNA: 1 l ľubovoľného džúsu, 2 zlaté klasy, 1 polievková lyžica cukru. POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vymiešame s cukrom a štipkou soli. Postupne pridávame olej, mlieko a múku zmiešanú s kypr.práškom, napokon tuhý sneh z bielkov a spolu premiešame. Pripravené cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečené cesto necháme vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s van.cukrom, pridáme pochúťkové smotany s práš.cukrom. Zmes vylejeme na vychladnutý plát a dáme na 2 hodiny do chladničky. Ľubovoľné ovocie rozložíme podľa fantázie na stuhnutú šľahačkovú zmes. Džús zmiešame so zlatými klasmi, s cukrom a uvaríme. Takmer vychladnutú želatínu vylejeme na rozložené ovocie a dáme opäť do chladničky. Koláč krájame mokrým nožom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 10.6.2010, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() BUCHTIČKY - KYSNUTÉ CESTO Z PEKÁRNIČKYPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g hladkej múky 00, 250 g polohrubej múky, 1/4 droždia, 250 ml mlieka, 75 g tuku, 1 lyžička soli, 1 vajce, 3 lyžice cukru. POSTUP PRÍPRAVY Do teplého mlieka nakrájame tuk, necháme trochu rozpustiť. Vlejeme do pekárničky, pridáme vajce a ostatné suroviny. Zapneme program cesto a zatiaľ rozmýšľame čo z toho spravíme. Ja robím takéto buchtičky / tie máme najradšej /. Dávala som slivkový lekvár. Potieram rozšľahaným vajíčkom. Dobrú chuť ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |