končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäsko zapekané so slaninkou, jablkami a syromPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia (alebo vykostené stehenné rezne) oravská slaninka jabĺčka, syr, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne naklepeme osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji. Osmežené mäsko dáme na pekáč, podlejeme trochou výpeku. Na každý kúsok mäsa dáme pokrájané kúsky jabĺčok, plátok oravskej slaninky a podlejeme vodou. Výpek s vodou by mal byť len do výšky mäska, aby neboli namočené jablká a slaninka. Zapekáme cca 15 min. v rúre. Keď je slaninka osmažená na každý kúsok dáme plátok syra a dopečieme cca ešte 5 min - kým sa syr roztopí. Podávame s ryžou alebo pyré. Ak budete skúšať prajeme Vám dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |