
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Daniela T. (Daniela27) ID 8849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Kuracie mäsko zapekané so slaninkou, jablkami a syrom[ recept č. 2348 zo dňa 23.9.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia (alebo vykostené stehenné rezne) oravská slaninka jabĺčka, syr, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne naklepeme osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji. Osmežené mäsko dáme na pekáč, podlejeme trochou výpeku. Na každý kúsok mäsa dáme pokrájané kúsky jabĺčok, plátok oravskej slaninky a podlejeme vodou. Výpek s vodou by mal byť len do výšky mäska, aby neboli namočené jablká a slaninka. Zapekáme cca 15 min. v rúre. Keď je slaninka osmažená na každý kúsok dáme plátok syra a dopečieme cca ešte 5 min - kým sa syr roztopí. Podávame s ryžou alebo pyré. Ak budete skúšať prajeme Vám dobrú chuť. |