končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso alla francúzske zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie stehná-alebo iné kuracie mäso,1kg zemiaky,2 veľké cibule, 100 g slaniny, 1 PL múky, 1 PL ml.červenej papriky,smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu nakrájame na kocky a opražíme ,k nej pridáme na kocky nakrájané mäsko a chvíľku opekáme ,kým sa mäsko zatiahne.Môžme si to osoliť a okoreniť podľa chuti(čier.korenie,gril.korenie..).Olúpané a nakrajané zemiaky poukladáme na dno zapekacej misy. Na to dáme orestované mäsko,poprášime ho múkou,ktorú sme zmiešali s paprikou,na mäsko dáme na kolieska nakrájanú cibuľu a zas zemiaky,mäsko,múka s paprikou,cibuľa......až kým nám dôjdú všetky suroviny . Posledné musia byť zemiaky. Dáme do rúry na 180°. Ak nám v panvičke po mäsku ostala šťavy vylejeme ju do zapekacej misy. V zakrytej mise pečieme kým mäsko pekne nezmäkne . Potom ku koncu vylejeme smotanu a necháme ešte pár minút odkryté dopiecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 16.6.2010, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
LOS PERKELTOSPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča, 1 väčšia cibuľa, olej, 2–3 slepačie bujóny, troška horčice, 1 paradajkový pretlak, 1 sladká smotana, hladká múka, 1 citrón, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, dva bobkové listy, polievkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Vo väčšom hrnci opražíme na oleji cibuľu do sklovita. Kura zbavíme kože, naporcirujeme, pridáme k cibuli, podlejeme vodou, pridáme papriku, soľ, čierne korenie, bobkové listy, polievkové korenie, bujóny a pretlak a varíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a do šťavy pridáme zápražku zriedenú so sladkou smotanou a dochutíme citrónom, horčicou a polievkovým korením podľa chuti. Ako príloha sú vhodné cestovinové kolienka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.3.2013, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |