končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kamila K. (Kamka79) ID 47318 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) LOS PERKELTOS[ recept č. 10567 zo dňa 24.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča, 1 väčšia cibuľa, olej, 2–3 slepačie bujóny, troška horčice, 1 paradajkový pretlak, 1 sladká smotana, hladká múka, 1 citrón, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, dva bobkové listy, polievkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Vo väčšom hrnci opražíme na oleji cibuľu do sklovita. Kura zbavíme kože, naporcirujeme, pridáme k cibuli, podlejeme vodou, pridáme papriku, soľ, čierne korenie, bobkové listy, polievkové korenie, bujóny a pretlak a varíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a do šťavy pridáme zápražku zriedenú so sladkou smotanou a dochutíme citrónom, horčicou a polievkovým korením podľa chuti. Ako príloha sú vhodné cestovinové kolienka. |
Eva Š. (eva333) ID 10128 (25.3.2013, 9:18) | |
práve robím už na obed, pridala som k základu aj paprikový krém jemny v tube , určite bude perfektný ,dakujem za recept | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana K. (Adulita) ID 60503 (29.12.2009, 16:28) |
Tak som sa to rozhodla vyskúšať.Som príjemne prekvapená.Kurčaťa na smotane som už prejedená a toto je niečo iné-chutnejšie.Fajn zmena. Ešte počkám,čo na to rodinka.Ďakujem za inšpiráciu... |
ODPOVEDAŤ |