končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kura pod šľahačkovou perinkou :-)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura naporcované (alebo časti podľa chuti, napr. len prsia, stehná ...), 1 šľahačka (smotana na šľahanie), koreniny : soľ, čierne korenie, červená paprika, cesnak, nastrúhaný tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Kuracie časti nasolíme, nakoreníme, opaprikujeme, potrieme pretlačeným cesnakom a zalejeme šľahačkou. Na vrchu posypeme strúhaným syrom a zakryté dáme piecť do rúry cca na 45 minút pri 200 st.C. Potom skontrolujeme, či je už mäsko mäkké, ak áno, necháme ešte odokryté piecť v rúre pokiaľ sa nevytvorí zlato-hnedá škrupinka na povrchu. Podávame so zemiakmi alebo ryžou, zemiaky sú s tou šťavou čo vznikne chutnejšie :-) Dobrú chuť, je to jednoduché a fakt dobré!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |