. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Jana L. (jani55) ID 3214
.
mimibazar.sk/jani55
Bazárik v Čechách
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.3.2006
Naposledy: 24.2.2021 12:41
Aktualizácia: 28.4.2018 20:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 213
RODINNÉ FOTOGRAFIE 233
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 20
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

JORDÁNSKE KURA



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5kg zemiakov; 1 väčšie kura; 3 cibule; 13 cesnakov; 1/2 masla; soľ; balík škorice; 2dcl kečupu; voda na podliatie

POSTUP PRÍPRAVY

Kura rozporcujeme, nasolíme, obalíme v škorici. Poukladáme na pekáč, na to uložíme na kolieska zemiaky, kolieska cibule, cesnak, podlejeme vodou a na vrch nakrájame maslo. Prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a pečieme asi 40 - 50 minút. Prilejeme kečup, premiešame a prehrejeme už odokryté 20 minút.
Je to úplne fantastické!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

PRSIA S JABLKAMI A SMOTANOU



POTREBNÉ PRÍSADY

500g kuracích pŕs; 500 - 600g jabĺk; 500ml smotany na varenie; väčšia cibuľa; olej; bazalka; soľ; kari korenie; cukor; mleté čierne alebo biele korenie ale to nemusí byť

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na slížiky pokrájané prsia, prudko orestujeme, osolíme okoreníme, posypeme karí, lyžičku až dve kryštáľového cukru, podľa kyslosti jabĺk. Potom pridáme nahrubo nadrhnuté jablká a dusíme do mäkka, podľa potreby prilejeme trochu vody. Zalejeme smotanou, pridáme bazalku a prevaríme. Podávame s pečenými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu