končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
JORDÁNSKE KURAPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg zemiakov; 1 väčšie kura; 3 cibule; 13 cesnakov; 1/2 masla; soľ; balík škorice; 2dcl kečupu; voda na podliatie POSTUP PRÍPRAVY Kura rozporcujeme, nasolíme, obalíme v škorici. Poukladáme na pekáč, na to uložíme na kolieska zemiaky, kolieska cibule, cesnak, podlejeme vodou a na vrch nakrájame maslo. Prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a pečieme asi 40 - 50 minút. Prilejeme kečup, premiešame a prehrejeme už odokryté 20 minút. Je to úplne fantastické! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
PRSIA S JABLKAMI A SMOTANOUPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracích pŕs; 500 - 600g jabĺk; 500ml smotany na varenie; väčšia cibuľa; olej; bazalka; soľ; kari korenie; cukor; mleté čierne alebo biele korenie ale to nemusí byť POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na slížiky pokrájané prsia, prudko orestujeme, osolíme okoreníme, posypeme karí, lyžičku až dve kryštáľového cukru, podľa kyslosti jabĺk. Potom pridáme nahrubo nadrhnuté jablká a dusíme do mäkka, podľa potreby prilejeme trochu vody. Zalejeme smotanou, pridáme bazalku a prevaríme. Podávame s pečenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |