. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660
.
mimibazar.sk/etelinka
Oblasť: Zvolen
Telefon: 0910 / 947 414
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.12.2007
Naposledy: 13.4.2021 13:33
Aktualizácia: 13.4.2021 13:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 261
RODINNÉ FOTOGRAFIE 44
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 43
NÁVODY 3
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Chutná kuracinka z trúby



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie stehienka, kyslá kapusta, ryža, smotana na varenie, olivový olej, vegeta, červená paprika sladká, grilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu predvaríme s vegetou. Premyjeme kyslú kapustu, dáme ju do zapekacej misy, premiešame s ryžou, červenou paprikou, polejeme s olivovým olejom a primerane zalejeme so smotanou na varenie. Na vrch poukladáme kuracie stehienka, posypeme grilovacím korením a upečieme do chrumkava.
My sme 5-členná rodinka a tak zbožňujem takéto varenie, pri ktorom netreba veľa stáť. Prajem dobrú chuť !!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 11.3.2010, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Morka (kurča) s orechovou plnkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Je to recept Kamily Magálovej, naozaj úžasný. Potrebujeme: 1 morku alebo kurča, slaninka nakrájaná na tenké plátky, rožky, mlieko, vajcia, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, polovičky lúpaných orechov, troška oleja

POSTUP PRÍPRAVY

podľa obrázkov

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.12.2010, 7:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Medová kuracina so sušenými slivkami



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g kuracieho mäsa, 2-3 polievk.lyžice medu, 150g sušených sliviek, 2 strúčiky cesnaku (alebo 1 čaj.lyžička sušeného cesnaku), zázvor, mleté čierne korenie, škorica, soľ, hydinový vývar alebo 1/2 kocky bujónu

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie mäso nakrájame na rezance. Vložíme do panvice alebo woku, pridáme olej a mäsko posolíme a opražíme do biela. Pridáme med, zázvor, čierne korenie, škoricu. Dobre premiešame, chvíľočku podusíme a podlejeme vývarom. Hneď pridáme opláchnuté sušené slivky (je vhodné ich vopred namočiť vo vode ak sú málo mäkké). Všetko spolu dusíme až sa slivky začínajú rozpadať, takto sa prefektne zahustí omáčka. Podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob alebo s ryžou. Dobrú chuť !!!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 13.12.2009, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kapustička troška inak



POTREBNÉ PRÍSADY

kyslá (kvasená) kapusta, 1 červené jabĺčko, kyslá smotana alebo smotana na varenie, maslo, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca alebo na panvicu dáme maslo, olej (nie príliš veľa), necháme spolu zohriať, aby bolo maslo roztopené a pridáme premytú kyslú kapustu (ja ju aj nakrájam,aby pri jedení neboli "dlhé fúzy"), ošúpané a nastrúhané jabĺčko a spolu dusíme do zlatista. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu (s ňou je to hustejšie) alebo smotanu na varenie (bude to viac šťavnaté). Dobrú chuť !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia pre labužníkov



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, maslo (nenahrádzať margarínmi !!!), kečup, horčica, vegeta, cesnak (čerstvý alebo sušený)

POSTUP PRÍPRAVY

Roztopíme maslo, pridáme kečup, horčicu, vegetu a čerstvý prelisovaný cesnak (koho bolí žalúdok od čerstvého cesnaku, tak odporúčam sušený, má výbornú chuť a žalúdok po ňom naozaj nebolí). Dobre premiešame.
Kuracie prsia vložíme do nádoby z jénskeho skla, polejeme pripravenou maslovou hmotou, prikryjeme a dáme piecť do rúry. Na záver pečenia môžeme posypať strúhaným syrom. Po upečení necháme troška postáť, maslo sa vpije do kuracích pŕs, tak nie sú vôbec suché a chutia fantasticky. Podávame s ryžou, zemiakmi ... a so zeleninkou.
Dobrú chuť !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (24) posledné: 23.6.2013, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie karí s ananásom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kurča - vykostíme a mäso nakrájame na kocky, múka, soľ, čierne mleté korenie, olej, cibuľka, cesnak, med, karí korenie, ananásový kompót, worcesterská omáčka, príloha ryža alebo zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájané mäso obalíme v múke zmiešanej so soľou a korením. Hrniec wok rozohrejeme, pridáme potrebné množstvo oleja, vložíme mäso a prudko opečieme, potom pridáme nakrájanú cibuľku na kolieska, pretlačený cesnak, 2 PL medu, 1 PL worcester.omáčky, 1 ČL karí korenia. Dobre premiešame a pridáme nakrájaný ananásový kompót (bez šťavy). Podlejeme troškou vody alebo vývaru a dusíme do mäkka. Na koniec podľa chuti ešte poslíme a okoreníme.
Ako prílohu podávame varenú ryžu alebo opekané zemiaky alebo ....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 24.2.2010, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu