končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Chutná kuracinka z trúbyPOTREBNÉ PRÍSADY Kuracie stehienka, kyslá kapusta, ryža, smotana na varenie, olivový olej, vegeta, červená paprika sladká, grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Ryžu predvaríme s vegetou. Premyjeme kyslú kapustu, dáme ju do zapekacej misy, premiešame s ryžou, červenou paprikou, polejeme s olivovým olejom a primerane zalejeme so smotanou na varenie. Na vrch poukladáme kuracie stehienka, posypeme grilovacím korením a upečieme do chrumkava. My sme 5-členná rodinka a tak zbožňujem takéto varenie, pri ktorom netreba veľa stáť. Prajem dobrú chuť !!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 11.3.2010, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Morka (kurča) s orechovou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Je to recept Kamily Magálovej, naozaj úžasný. Potrebujeme: 1 morku alebo kurča, slaninka nakrájaná na tenké plátky, rožky, mlieko, vajcia, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, polovičky lúpaných orechov, troška oleja POSTUP PRÍPRAVY podľa obrázkov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 5.12.2010, 7:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Medová kuracina so sušenými slivkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g kuracieho mäsa, 2-3 polievk.lyžice medu, 150g sušených sliviek, 2 strúčiky cesnaku (alebo 1 čaj.lyžička sušeného cesnaku), zázvor, mleté čierne korenie, škorica, soľ, hydinový vývar alebo 1/2 kocky bujónu POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäso nakrájame na rezance. Vložíme do panvice alebo woku, pridáme olej a mäsko posolíme a opražíme do biela. Pridáme med, zázvor, čierne korenie, škoricu. Dobre premiešame, chvíľočku podusíme a podlejeme vývarom. Hneď pridáme opláchnuté sušené slivky (je vhodné ich vopred namočiť vo vode ak sú málo mäkké). Všetko spolu dusíme až sa slivky začínajú rozpadať, takto sa prefektne zahustí omáčka. Podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob alebo s ryžou. Dobrú chuť !!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 13.12.2009, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kapustička troška inakPOTREBNÉ PRÍSADY kyslá (kvasená) kapusta, 1 červené jabĺčko, kyslá smotana alebo smotana na varenie, maslo, olej POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca alebo na panvicu dáme maslo, olej (nie príliš veľa), necháme spolu zohriať, aby bolo maslo roztopené a pridáme premytú kyslú kapustu (ja ju aj nakrájam,aby pri jedení neboli "dlhé fúzy"), ošúpané a nastrúhané jabĺčko a spolu dusíme do zlatista. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu (s ňou je to hustejšie) alebo smotanu na varenie (bude to viac šťavnaté). Dobrú chuť !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia pre labužníkovPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, maslo (nenahrádzať margarínmi !!!), kečup, horčica, vegeta, cesnak (čerstvý alebo sušený) POSTUP PRÍPRAVY Roztopíme maslo, pridáme kečup, horčicu, vegetu a čerstvý prelisovaný cesnak (koho bolí žalúdok od čerstvého cesnaku, tak odporúčam sušený, má výbornú chuť a žalúdok po ňom naozaj nebolí). Dobre premiešame. Kuracie prsia vložíme do nádoby z jénskeho skla, polejeme pripravenou maslovou hmotou, prikryjeme a dáme piecť do rúry. Na záver pečenia môžeme posypať strúhaným syrom. Po upečení necháme troška postáť, maslo sa vpije do kuracích pŕs, tak nie sú vôbec suché a chutia fantasticky. Podávame s ryžou, zemiakmi ... a so zeleninkou. Dobrú chuť !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 23.6.2013, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie karí s ananásomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča - vykostíme a mäso nakrájame na kocky, múka, soľ, čierne mleté korenie, olej, cibuľka, cesnak, med, karí korenie, ananásový kompót, worcesterská omáčka, príloha ryža alebo zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Nakrájané mäso obalíme v múke zmiešanej so soľou a korením. Hrniec wok rozohrejeme, pridáme potrebné množstvo oleja, vložíme mäso a prudko opečieme, potom pridáme nakrájanú cibuľku na kolieska, pretlačený cesnak, 2 PL medu, 1 PL worcester.omáčky, 1 ČL karí korenia. Dobre premiešame a pridáme nakrájaný ananásový kompót (bez šťavy). Podlejeme troškou vody alebo vývaru a dusíme do mäkka. Na koniec podľa chuti ešte poslíme a okoreníme. Ako prílohu podávame varenú ryžu alebo opekané zemiaky alebo .... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 24.2.2010, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |