končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kapustička troška inak[ recept č. 20511 zo dňa 26.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kyslá (kvasená) kapusta, 1 červené jabĺčko, kyslá smotana alebo smotana na varenie, maslo, olej POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca alebo na panvicu dáme maslo, olej (nie príliš veľa), necháme spolu zohriať, aby bolo maslo roztopené a pridáme premytú kyslú kapustu (ja ju aj nakrájam,aby pri jedení neboli "dlhé fúzy"), ošúpané a nastrúhané jabĺčko a spolu dusíme do zlatista. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu (s ňou je to hustejšie) alebo smotanu na varenie (bude to viac šťavnaté). Dobrú chuť !!! |