končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurča na paprikePOTREBNÉ PRÍSADY naporcované z kože stiahnuté kura, mletá červená paprika, maslo, cibuľa, kocka masoxu, smotana (alebo šľahačka), hladká múka na dohustenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pripravené mäso (umyté, stiahnuté z kože a naporcované) osolíme a opaprikujeme. Do hrnca dáme maslo, cibuľu a potom červenú papriku (POZOR! červená paprika zhorkne! preto po jej pridaní, hneď podlievame vodou). Posolené a opaprikované kura trochu osmahneme a zalejeme vodou, a necháme povariť do mäkka. Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme a pridáme ešte trochu papriky a masox (do omáčky). Potom zmes prepasírujeme a zahustíme múkou rozrobenou v smotane alebo šľahačke. Poprípade ešte dohustíme hl. múkou a mliekom cez sitko! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |