
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kurča z mikrovlnkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 rozporciované kurča, soľ, korenie, cesnak - 4 strúčiky, 2 veľké cibulky, mikorvlnku a ako prílohu ryžu spolu so zeleninou POSTUP PRÍPRAVY Kurča zbavíme kože, rozporciujeme, každý kúsok osolíme, okoreníme a potrieme naporiadok cesnakom... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracinka s tarhoňou***POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäsko - stehienka alebo prsíčka a zbytok na foto :o) POSTUP PRÍPRAVY Pozri obrázkový... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 11.2.2016, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() *Kuracie soté s cestovinami*POTREBNÉ PRÍSADY Kuracinka - či už prsíčka alebo vykostené stehienka, cibuľka a olej na smaženie, z ovocia potrebujeme ananás, môžeme dať kompót alebo aj čerstvý :o). na ochutenie - ja používam iba vegetu, ostatní určite pridajú aj čierne korenie, sladkú smotanu a na zahustenie Solamyl a na koniec muškátový oriešok POSTUP PRÍPRAVY Kuracie soté milujeme, tak sa podelím s Vami všetkými o náš obľúbený ak nie najobľúbenejší receptík. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Žuvačkový guláš :o))POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie kuracích žalúdkov, 1 veľká cibuľa, olej, 1 PL mletej červenej papriky, gulášové korenie, soľ, vegeta, majoránka, zemiačiky, 2 rajčiny, 2 papriky a 1 sáčková gulášová polievka. POSTUP PRÍPRAVY Na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, potom pridáme mletú červenú papriku. Medzi tým si žalúdky - rozmrazené a umyté, nakrájame na menšie kúsky a pridáme k cibuľke a paprike a restujeme, dávame pozor až sa nepripália, potom pridáme rajčiny a papriky, ktoré sme umyli a nakrájali na drobné kúsky, alebo môžeme dať lečo, to je jedno. Okoreníme, osolíme a ovegetíme ale len trošinku a podlejeme vodou, až sa to dusí. Potom si očistíme zemiačky, nakrájame na drobno a pridáme k žalúdkom a zeleninke, zalejeme vodou, do trištvrte hrnca, záleží, koľko ho chceme mať. Pridáme gulášovú polievku, to preto, aby sme nemuseli zahusťovať, ale kto chce môže tento krok vynechať a klasicky na konci zahustiť múkou, ale ja to robievam takto polievkou. Keď budú žalúdky mäkké aj zemiačky vyskúšame a podľa chuti pridáme ešte soľ. Je to vlastne klasický guláš, len namieto mäska sa tam dávajú žalúdky, ak ste ho ešte nejedli, tak ho určite vyskúšajte. Môjmu 3-ročnému synčekovi veľmi chutí, najmä tie žalúdky a práve on ich volá žuvačky, preto nie žalúdkový ale žuvačkový guláš. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.8.2007, 16:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |