Katarína Kolesárová (nezabudka84) ID 8618 |
Oblasť: Košice |
Telefon: 0948849942 |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 20.11.2006 |
Naposledy: 23.3.2020 11:22 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 baklažány
90g cibule
60g údená slanina
20g masla
200g paradajky
1 lyžica kečupu
mleté čierne korenie
1/2 strúčik cesnaku
80g ementál
petržlenová vnať na dekoráciu
soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame na malé kúsky a speníme na masle spolu s nadrobno nakrájanou slaninou.Baklažány prekrojíme a vydlabeme stred, ktorý zmiesame s nakrájanými paradajkami, ktoré sme pred tým ošúpali.Okoreníme, posolíme, pridáme kečup a za stáleho miešania varímeč 5min. Po odstavení z ohňa pridáme polovicu nastrúhaného ementálu, premiešame a naplníme tým baklažány.Posypeme zvyškom ementálu a dáme dojanskeho skla do horúcej rúry /200"C/.Pečieme až pokiaľ baklažán nezmäkne.Ozdobíme vňaťou a podávame napr. so zeniakmi.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |