. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZELENINOVÉ JEDLÁ

Georgina P. (mackica) ID 64786
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.10.2008
Naposledy: 21.3.2014 20:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Zapekana brokolica s paradajkovo-olivovou vrstvou



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, brokolica, lupane paradajky, olivy, cibula, cesnak, vajicka, smotana, petrzlenova vnat.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky si najprv uvarime v supke. Brokolica oblansirujeme vo vriacej a osolenej vode. Nasledne si nakrajame cibulku na drobno a opecieme do sklovita na oleji. K cibulke pridame na mensie kusky nakrajanu brokolicu, osolime, okorenime, mozme pridat mletu rascu, trochu podlejeme vyvarom alebo vodou a kratko prikryte podusime. Medzicasom si osupeme zemiaky. Zoberieme si pekac a na dno vymasteneho pekaca ukladame na kolieska nakrajane zemiaky /ako ked robime francuzske/, nasledne tam dame brokolicovu zmes a na nu opat poukladame vrstvu zemiakov. Lupane nakrajane paradajky dame do kastrola aj so stavou, pridame jeden roztlaceny cesnak. Do zmesi pridame nakrajane olivy /ja som pouzila cierne/, trochu podlejeme, posolime, mozme trochu aj pridat stipku cukru a kratucko povarime, v podstate len prehrejeme. Tuto zmes dame na vrstvu zemiakov a nasledne opat prikryjeme zamiakmi. V miske si rozslahame vajicka /ja som pouzila dve/ so smotanou a nalejeme na pripravene jedlo. Ozdobime petrzlenovou vnatou a sup s tym do vyhriatej rury.
Tento recept vznikol spontanne, kedze som si uvarila prilis vela zemiakov a nevedela som co s nimi, tak som si na brokolicovu vrstvu rychlo vymyslela tuto paradajkovo-olivovu. Manzelovi to velmi chutilo, ba este viac ako ked som to predtym robila len s brokolicou. Vrelo odporucam a dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 20.10.2011, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu