končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zapekaný fenikel s parmezánomPOTREBNÉ PRÍSADY Na cca 3 porcie potrebujeme: 2 hľuzy feniklu, 2 vajíčka, 150 ml šľahačkovej smotany, 50 ml mlieka, strúhaný parmezán, soľ, mleté čierne korenie, tymián, chilli. POSTUP PRÍPRAVY Fenikel nepatrí k tradičnej zelenine v našej kuchyni. Treba však nabrať odvahu a vyskúšať ho. Po tom, čo som ho vyskúšala ja, nedám na neho dopustiť. Fenikel je jemný, s príjemnou arómou a veľmi chutný. Postup pri obrázkoch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.2.2010, 23:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Tekvica pečená s masťou a oškvarkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Na 2 porcie potrebujeme: 1 butternut tekvicu, bravčovú masť a oškvarky podľa chuti a veľkosti tekvice, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Zaujímavá kombinácia zdravej zeleniny a nezdravých oškvarok. V pochmúrnych chladných mesiacoch si však treba urobiť náladu a tento recept vám ju zaručene urobí, výsledok určite stojí za hriech. NAjlepšie chutí s čerstvými, chrumkavými, tekvicovými žemľami.\\r\\n\\r\\nPostup nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |