
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
OMÁČKY |
![]() Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľká cibuľa, 500g rajčín z konzervy (ja som okrem konzervy pridala aj čerstvé rajčiny a omáčky tak bolo viac), 3 vetvičky čerstvej bazalky alebo 1čl sušenej, 5PL olivového oleja, 5PL rajč.pretlaku, 2čl kr.curku, 1čl soli, na hrot noža čierne korenie mleté POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchá omáčka má miernu chuť a je základom zapekaných cestovín cannelloni. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 13.9.2013, 0:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
![]() Čučoriedková omáčka na lievancePOTREBNÉ PRÍSADY 1 pohár zaváraných čučoriedok (ja kupujem tie v Lidli), šľahačková smotana alebo smotana na varenie 250ml, maizena alebo hl.múka POSTUP PRÍPRAVY Cucoriedkovy kompot (cely aj so stavou) vylejeme do kastrola a privedieme k varu, do smotany zamiesame jednu zarovnanú lyzicu maizeny a poriadne rozmiesame, aby neboli hrudky a vlejeme za staleho miesania do vriaceho cucoriedkoveho kompotu, ak nam moc zhustne pridame trosku mlieka, ak je riedka, tak si rozmiesame do trochy vody este lyzicku maizeny a pomaly prilievame, kym nedosiahneme pozadovanu hustotu omacky, ked treba este mozme dosladit. Je vyborna na LIEVANCE: do pol litra mlieka dam tri vajicka,cukor, trosku soli, muku aby vzniklo hustejsie cesto ako na palacinky a pridam pol kocky drozdia a necham nakysnut. Potom robim lievance na zazracnej panvici...to je ta, co ma taky poklop co sa otoci:)lievance su vacsie.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 11.1.2011, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |