Natalia L. (Natinka22) ID 86833 |
|
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.3.2009 |
Naposledy: 5.11.2023 23:22 |
Aktualizácia: 4.11.2010 15:04 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 kyslá smotana (alebo cmar, prípadne kyslé mlieko), 1 šľahačková smotana
POSTUP PRÍPRAVY
Obe smotany zmiešame, misku odložíme na teplé miestečko a po 24 hodinách máme honosne znejúci Creme Fraiche hotový :o)
Pri podávaní stačí krém premiešať, ale je možné ho aj vyšľahať na hustú šľahačku. V chladničke v uzavretej nádobe vydrží čerstvý aj niekoľko dní. Krém je možné použiť aj na zaustenie omáčok, do prívarkov či polievok a má jednu výhodu oproti kyslej smotane - nezráža sa.
Ja som ho tentokrát použila v Matkinom vynikajúcom čerešňovom koláčiku.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (10) posledné: 11.5.2012, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |