končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HUBY |
mrazenie šampiňónkovPOTREBNÉ PRÍSADY ľubovolné množstvo čerstvých šampiňónikov, potravinárska kys. citrónová, horúca voda POSTUP PRÍPRAVY Keďže som nemala skúsenosti z mrazením čerstvých šampiňónov, hrabala som sa na nete, a vybrala som si čo sa mi najviac páčilo :) Dávam, to sem aby som v prípade zabudnutia vedela kam z konopí :p alebo pre začiatočníčky ako ja :) Čerstvé šampiňóny som prepláchla v studenej vode, aby neboli špinavé. Potom som ich ošúpala a pookrajovala zaschnuté stopky. Nakrájala som ich na hrubšie plátky, medzi tým som si dala zovrieť vodu a zaliala ňou cca 2 PL kys. citrónovej. Hríby som vo vode nechala +/- 4 min, potom som ich scedila a nechala v sitku vychladnúť. Keď vychladli dala som ich do nádobiek na mrazenie a šup do mrazáku :)) Dočítala som sa, že sa nemajú skladovať dlhšie ako 3-4 týždne..... ale všade písali inak ... u nás sa aj tak dlho neochladia :D OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 10.2.2012, 15:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |