končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
HUBY |
HUBOVE KORENIE*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 30.10.2012, 20:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
SUSENIE HRIBOV*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY šikovný manžel,ktorý vyrobí sitá,nazberá huby OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 1.7.2012, 21:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
DUSENE HRIBY _ZASOBA NA ZIMU*****POTREBNÉ PRÍSADY Hríby-najlepšie zmes,olej,soľ,čierne mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Tvrdšie hríby očistíme a pokrájame na plátky na troche oleja ich orestujeme.Posolíme,okoreníme a dusíme,kým nie sú bez vody.Necháme vychladnúť,dáme do dozičiek alebo mikroténových sáčkov a zamrazíme.Používame ako čerstvé-nerozmrazujeme,len dáme na teflonovú panvicu,podlejeme štipkou vody a necháme varom rozmraziť. Robíme z nich rizoto,praženičku,polievku,na smotane alebo na čo máme chuť. Sáčky zaberú v mraziaku menej miesta. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2010, 22:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
ZAPRAVANE HRIBY_KURIATKA_podľa NASHO DEDKA*****POTREBNÉ PRÍSADY Tvrdé hríby-najlepšie dubáčiky,trocha oleja,štipka červenej papriky,mleté čierne korenie,šľahačková smotana,polohrúba múka,soľ,bobkový list,ocot,štipka cukru POSTUP PRÍPRAVY Hríby opláchneme pod tečúcou vodou,nôžky oddelíme a pokrájame na plátky.Na rozpálenom oleji ich oprážime a pridáme pokrájané hlavičky a ozaj len štipôčku papriky.Najlepšie je použiť teflonovú panvicu,aby neprihoreli.Hríbiky dusíme 15 minút,ak je treba,podlejeme kúštik vodou.Dáme bobkový list ,osolíme a okoreníme.V smotane rozmiešame za lyžicu múky a cez sitko vlejeme do hríbov.Necháme zovrieť a ochutíme octom-nie veľa- a zjemníme cukrom. Podávame s novými celými zemiačikmi. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 3.2.2010, 18:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
HLIVOVY PAPRIKAS*****POTREBNÉ PRÍSADY Hliva,olej,soľ, červená paprika,čerstvá paprika-žltá,zelená,červená,čierne korenie,cibuľa POSTUP PRÍPRAVY Hlivu umyjeme, nakrájame na prúžky a orestujeme na oleji.Pridáme červenú papriku,osolíme,podlejeme vodou a dusíme skoro do jedlá.Pridáme na pásiky nakrájanú papriku-všetky tri farby-a ešte chvíľu podusíme,ak je treba,frcneme vody.Okoreníme,môžeme aj trošku cesnáčiku,zľahka poprášime múkou a necháme 2-3 minútky povrieť. Podávame s makaronmi alebo motýlikmi. DOBRU CHUT MAL by sa volať perkelt,lebo je bez smotany,ale kedže je s paprikami,tak jePAPRIKAS ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 25.3.2015, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |